ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΛΟΓΩ ΕΡΓΩΝ ΜΕΤΡΟ

Κανένα λεωφορείο δεν θα κινείται και στις δύο κατευθύνσεις επί της Ελευθερίου Βενιζέλου στο τμήμα μεταξύ της Μεγάλου Αλεξάνδρου και της Επτανήσου (Κυκλάδων).

Επίσης το λεωφορείο 830 δεν θα κινείται επί της οδού Κρήτης από την Ελευθερίου Βενιζέλου έως και προς τη Στέφανου Σαράφη.

Τα λεωφορεία της γραμμής 837 (ΜΕΤΡΟ Αιγάλεω – Αγία Βαρβάρα ) δεν επηρεάζονται από τις αλλαγές των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων λόγω έργων ΜΕΤΡΟ και εξακολουθούν να έχουν τις ίδιες διαδρομές από και προς ΜΕΤΡΟ Αιγάλεω.

Τα λεωφορεία της γραμμής 830 ( Πειραιάς – Αγία Βαρβάρα ) κατά την διαδρομή προς Πειραιά αντί να στρίβουν από την Ελευθερίου Βενιζέλου στην Κρήτης θα στρίβουν από την Ελευθερίου Βενιζέλου στην Επτανήσου και μετά δεξιά στη Στέφανου Σαράφη συνεχίζοντας κανονικά.

Τα λεωφορεία της γραμμής 892 ( Αγία Βαρβάρα – Άγιοι Ανάργυροι ) κατά την διαδρομή τους προς το Χαϊδάρι αντί να στρίβουν από τη Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Ελευθερίου Βενιζέλου θα στρίβουν από τη Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Στέφανου Σαράφη και θα βγαίνουν στην Ελευθερίου Βενιζέλου από τη Χίου συνεχίζοντας κανονικά.

Τα λεωφορεία της γραμμής 835 ( Τοπική ) όταν θα κινούνται επί της Ελευθερίου Βενιζέλου με κατεύθυνση προς την Ηρακλείου θα στρίβουν από την Ελευθερίου Βενιζέλου δεξιά στην Επτανήσου αριστερά στην Παλαιών Πολεμιστών – αριστερά στη Μεγάλου Αλεξάνδρου – δεξιά στην Ελευθερίου Βενιζέλου και θα συνεχίζουν κανονικά .

Όταν τα λεωφορεία της γραμμής 835 ( Τοπική ) θα κινούνται με κατεύθυνση προς την Ιερά Οδό θα στρίβουν από τη Μεγάλου Αλεξάνδρου δεξιά στη Στέφανου Σαράφη – δεξιά στη Λυκούργου – αριστερά στην Ελευθερίου Βενιζέλου και θα συνεχίζουν κανονικά.

Οι στάσεις λεωφορείων που υπάρχουν και στις δύο κατευθύνσεις επί της Ελευθερίου Βενιζέλου από τη Μεγάλου Αλεξάνδρου έως την Επτανήσου (Κυκλάδων) καταργούνται. Επίσης καταργείται και η στάση της γραμμής 830 επί της Κρήτης μεταξύ των οδών Καραολή και Στέφανου Σαράφη.

Στα τμήματα των τροποποιημένων διαδρομών τα λεωφορεία θα κάνουν στάση στις υπάρχουσες στάσεις των άλλων γραμμών.

ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Αντί για την Ελευθερίου Βενιζέλου ( στο τμήμα από τη Μεγάλου Αλεξάνδρου έως την Επτανήσου) στις τροποποιημένες διαδρομές τα λεωφορεία θα κινούνται επί της Στέφανου Σαράφη και της Παλαιών Πολεμιστών . Η άνοδος από την Ελευθερίου Βενιζέλου θα γίνεται από την Επτανήσου και Μεγάλου Αλεξάνδρου και η κάθοδος προς την Ελευθερίου Βενιζέλου από τη Λυκούργου, Χίου και Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Στα τμήματα των τροποποιημένων διαδρομών τα λεωφορεία θα κάνουν στάση στις υπάρχουσες στάσεις των άλλων γραμμών.

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!