Επιχείρηση “απεγκλωβισμός γατιού” από μηχανή οχήματος

.

Η αντιδήμαρχος κ. Ευγενία Καββαδία-Βατίστα, αρμόδια για τα αδέσποτα τετράποδα, καλέστηκε εχθές από κατοίκους της οδού Κρήνης να βοηθήσει στον απεγκλωβισμό ενός μικρού γατιού το οποίο είχε βρει καταφύγιο στη μηχανή ενός Ι.Χ. επιβατικού.

Τα γατιά συνηθίζουν να βρίσκουν καταφύγιο στις μηχανές οχημάτων, αλλά πολλές φορές πέφτουν θύματα  αυτής της επιλογής τους, εάν ο οδηγός του αμαξιού βάλει μπρος το όχημα του και οι ιμάντες της μηχανής του, παρασύρουν το αδέσποτο και το πολτοποιήσουν.

Όταν ακούστηκαν νιαουρίσματα από την μηχανή ενός οχήματος στην οδό Κρήνης καλέστηκε η κ. Καββαδία.

Μετά από πολλές προσπάθειες της ίδιας, του συζύγου της και του ιδιοκτήτη του οχήματος το γατάκι έφυγε από το Ι.Χ., για να τρυπώσει όμως σε ένα άλλο.

Ξανά η ίδια διαδικασία έως ότου κατόρθωσαν και έβγαλαν το γατάκι από τη μηχανή του οχήματος και το οδήγησαν σε ασφαλές σημείο στο άλσος ΜΗΤΕΡΑ.