.
Άτομα όλων των ηλικιών και κοινωνικής αντίληψης, έδωσαν το παρόν τους στην εξόδιο ακολουθία που πραγματοποιήθηκε εχθές το μεσημέρι στον Ι. Ν. Παναγίας Ελεούσας, για την ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΟΥΝΑΡΗ, η οποία μας άφησε πριν λίγες ημέρες.
Εσωτερικά ο Ναός γεμάτος από φίλους, συγγενείς και γνωστούς της κυραΒαγγελιώς, η οποία ήταν αγαπητή σε όσους την γνώρισαν όλα τα περασμένα χρόνια στην πόλη μας.
Στο χώρο μπροστά από τον Ναό δεκάδες άλλοι συμπολίτες μας, περίμεναν να έρθει η σειρά τους για να την αποχαιρετίσουν.
Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΟΥΝΑΡΗ ετών 86 είχε απόλυτη διαύγεια πνεύματος και λεπτό χιούμορ, παρά την τελευταία δύσκολη περίοδο που πέρασε, αλλά η αγάπη και φροντίδα των παιδιών της, την έκανε ελαφρύτερη.
Ξανά τα θερμότατα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά της, τέκνα, εγγόνια, δισέγγονα, αδέλφια και λοιπούς συγγενείς.