Λάμπρος Μίχος: “Όποιος σκάβει παίρνει άδεια από το δήμο, αλλιώς μηνύεται, χωρίς δεύτερη κουβέντα”

.

Γράφαμε εχθές το πρωί πως διάφορες εταιρείες σκάβουν και περνούν από τους δρόμους της πόλης μας οπτικές ίνες.

Μάλιστα περνάνε από δρόμους που πριν λίγους μήνες άλλες εταιρείες είχαν σκάψει ακριβώς για τον ίδιο λόγο.

Σημειώνουμε πως ορισμένοι από τους δρόμους που σκάβουν έχουν πρόσφατα ασφαλτοστρωθεί.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον δήμαρχο κ. Λάμπρο Μίχο, για το ζήτημα αυτό, μας ενημέρωσε πως:

“Όποιος σκάβει παίρνει άδεια από τον δήμο και οποίος κάνει το αντίθετο ο δήμος τον μηνύει, χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Μάλιστα σε περιπτώσεις που γίνονται εργασίες σε δρόμους που πρόσφατα ασφαλτοστρώθηκαν, αναγκάζουμε τον εργολάβο να ασφαλτοστρώσει ξανά τον δρόμο” τόνισε.

“Δυστυχώς, κατέληξε ο κ. Μίχος, οι Εταιρείες δεν συμφώνησαν να γίνει ένα κανάλι και να εξυπηρετηθούν όλες, αλλά όπως τους δίνει το δικαίωμα ο νόμος, επιλέγουν να κατασκευάσουν το δικό τους.

Κατανοούμε την ταλαιπωρία των συμπολιτών μας, αλλά καθημερινά ελέγχουμε τα διάφορα συνεργεία για να μην  ξεφύγουν από τα όρια που έχουν αδειοδοτηθεί να σκάψουν και να τηρήσουν τα χρονοδιαγράμματα” κατέληξε ο κ. Δήμαρχος.