Πολεοδομία ΤΕΛΟΣ από την Αγία Βαρβάρα – Στο Αιγάλεω όσοι θέλουν να εξυπηρετηθούν…

.

Γράφαμε πριν λίγες ημέρες πως στις 10/10/24 δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ εκ νέου απόφαση της Αποκεντρωμένης Αυτοδιοίκησης με πίνακα στον οποίο εμφανίζονται οι δήμοι που διαθέτουν Υ.ΔΟΜ. (Πολεοδομία).

Στον πίνακα αυτόν του ΦΕΚ ΔΕΝ υπάρχει ο δήμος μας, παρά τη δημοσίευση σε ΦΕΚ της ίδρυσης της Υ.ΔΟΜ (Πολεοδομία) και επάρκεια από τις 3 Μαΐου του 2023.

Από την παραπάνω δημοσίευση πάντως (3/5/23) έως τώρα έχουν συμβεί διάφορες δημοσιεύσεις που αυτοαναιρούνται κατά καιρούς.

Πάντως η εφημερίδα μας από τον Οκτώβρη του 2023, έγραφε σχετικά με την υπόθεση της πολεοδομίας στην πόλη μας και τελικά μετά από ένα χρόνο δικαιώνεται ως προς τις επιφυλάξεις που είχε.

Όπως πληροφορηθήκαμε πλέον πολεοδομικό γραφείο στην πόλη μας δεν υπάρχει και οι κάτοικοι της Αγίας Βαρβάρας πρέπει να πηγαίνουν στο Αιγάλεω στην εκεί πολεοδομία για να εξυπηρετούνται για θέματά τους.

Πιστεύουμε πως ο δήμος οφείλει να ανακοινώσει στους συμπολίτες μας ποιες ημέρες και ώρες η πολεοδομία του Αιγάλεω θα δέχεται αιτήσεις ή άλλες εργασίες από την Αγία Βαρβάρα.

Υπάλληλος του δήμου μας θα μεταβαίνει στο Αιγάλεω προς εξυπηρέτηση των κατοίκων της πόλης μας.

Η ανακοίνωση σχετικά από το δήμο είναι επιβεβλημένη πάντως…