Ακόμα μία ανεπιτυχής προσπάθεια της εφημερίδας “δικαιοσύνη” να μας διαψεύσει…

.

Γράφαμε προ ημερών πως η χρυσή παραολυμπιονίκης του Λονδίνου συμπολίτισσά μας Μαρία – Ελένη Κορδαλή δεν μπορεί να εισέλθει στο κλειστό γυμναστήριο της οδού Ραιδεστού που φέρει το όνομά της, επειδή δεν υπάρχει ράμπα για να βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο ή στο χώρο των θεατών, όπως και άλλα άτομα που χρησιμοποιούν καροτσάκι για τις μετακινήσεις τους.

Βγήκε λοιπόν για μία ακόμα φορά η εφημερίδα “δικαιοσύνη” ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ να μας διαψεύσει. 

Εκείνος που έγραψε το άρθρο στην “δικαιοσύνη”, ίσως να μην έχει πατήσει ποτέ το πόδι του στο συγκεκριμένο γυμναστήριο και με δύο φωτογραφίες από τον προθάλαμό του, που απεικονίζεται η Ολυμπιονίκης μας, προσπαθεί να κάνει το άσπρο – μαύρο, ότι τάχα μπορεί να εισέρχεται στο γυμναστήριο, αφού ΜΕΧΡΙ τον προθάλαμο μπορεί να φτάσει και ΕΩΣ ΕΚΕΙ.

ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ, η ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΔΑΛΗ και κάθε άλλο άτομο που μετακινείται με καροτσάκι, ΔΕΝ μπορεί να βρεθεί εντός του κλειστού γυμναστηρίου, αλλά μόνο έως το πεζοδρόμιο της οδού Ραιδεστού, το προαύλιο του και τον προθάλαμό του, επειδή ΔΕΝ υπάρχει ράμπα, αλλά ΜΟΝΟ πολλά σκαλοπάτια.

Πιστεύουμε πως το άρθρο μας θα προβληματίσει τη διοίκηση του δήμου, αφού έχουμε κάνει ξανά αναφορά στο ίδιο θέμα και θα φροντίσει να δώσει λύση κατασκευάζοντας ράμπα.

Αντί λοιπόν κάποιοι να κάτσουν να σκεφτούν και να προτείνουν λύση,  αναλώνονται στο να “προσπαθούν” ανεπιτυχώς να μας διαψεύσουν.

Δημοσιεύουμε μια σειρά από φωτογραφίες του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου του κλειστού που αποδεικνύουν πως δεν υπάρχει ράμπα για είσοδο της Ολυμπιονίκης ή άλλου ατόμου που χρησιμοποιεί καροτσάκι για να εισέλθει μέσα σε αυτό (εξέδρες ή αγωνιστικό χώρο), εκτός κι αν το μεταφέρουν αγκαλιά στα χέρια.

Η εφημερίδα “δικαιοσύνη” λοιπόν, ας δημοσιεύσει ΜΙΑ, ΜΟΝΟ ΜΙΑ φωτογραφία οποιασδήποτε ράμπας που οδηγεί στο χώρο των θεατών ή τον αγωνιστικό χώρο του κλειστού γυμναστηρίου, ή φωτογραφία ατόμου με καροτσάκι ΜΕΣΑ στο γυμναστήριο.

Επίσης ζητάμε από τους επισκέπτες του κλειστού γυμναστηρίου, να δουν μόνοι τους εάν υπάρχει πρόσβαση, σε άτομα με καροτσάκια για τις μετακινήσεις τους, στο χώρο των θεατών ή τον αγωνιστικό χώρο και να  βγάλουν τα συμπεράσματά τους, για το παραπλανητικό άρθρο της παραπάνω εφημερίδας, που τάχα της, μας διαψεύδει…

Άρθρα σαν το περί ου ο λόγος μπορούν άνετα να κερδίσουν χρυσό μετάλλιο ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑΣ.

Το μόνο σημείο από το οποίο μπορεί να υπάρξει είσοδος – έξοδος, είναι η πλάγια πόρτα από τον πεζόδρομο, με την προϋπόθεση να κατασκευαστεί ΡΑΜΠΑ…

Ας το δει ο δήμος και η Τεχνική Υπηρεσία και ας πράξουν όπως νομίζουν…

Ολοκληρώνοντας το άρθρο μας γράφαμε:

.