Γιώργος Παπαμανώλης Ντόζας: “Σηκώνουμε μανίκια και συνεχίζουμε και σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς¨”

Καλημέρα από το Πειραιά μας !
.
Από τον Πειραιά, τη Δυτική Αττική, Ασπρόπυργο, Ελευσίνα, Μαγούλα, Μάνδρα, Νέα Πέραμο, Βίλια, Ερυθρές, Κριεκούκη, Οινόη μέχρι τα Μέγαρα, την Ανατολική Αττική στο Λαύριο και στα νησιά μας του Αργοσαρωνικού, Αίγινα, Πόρο, Σπέτσες, Ύδρα, Αγκίστρι, αλλά και τη Σαλαμίνα, τα Κύθηρα και Αντικύθηρα, την Τροιζηνία, τα Μέθανα, το ΒΕΠ επί σχεδόν 100 χρόνια αποτελεί σύμμαχο για την κάθε μικρομεσαία επιχείρηση.
.
ΜΑΖΙ με όρεξη και σηκωμένα τα μανίκια ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ για την ανάδειξη του ΒΕΠ σε πιο ισχυρό και αξιόπιστο συνομιλητή με την Πολιτεία έτσι ώστε να γίνει η ΦΩΝΗ όλων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από άκρη σε άκρη σε όλη την επιμελητηριακή του Περιφέρεια.
.
Ξεκινάμε από τον Πειραιά μας και σχεδιάζουμε ΜΑΖΙ ένα βιώσιμο επιχειρηματικό περιβάλλον για την κάθε οικογενειακή επιχείρηση για την κάθε επιχείρηση εκεί στα στενά του Παπαστράτου, της Αγίας Σοφίας, της Δραπετσώνας, στο Κερατσίνι, τη Νίκαια, το Ρέντη, το Κορυδαλλό και το Πέραμα, εκεί που ξεκίνησε να χτυπά η καρδιά της παραγωγής.
.
Έχουμε πολύ δουλειά αλλά ΜΑΖΙ για το ΕΜΕΙΣ, θα τα καταφέρουμε, όπως τα καταφέραμε μέσα σε δύσκολες συνθήκες πολλαπλών κρίσεων.
.
Ξεκινάμε σηκώνουμε μανίκια και συνεχίζουμε και σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.
.
Γιώργος Παπαμανώλης Ντόζας