Γονείς εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους, για την πορεία αιτήσεών τους για αμοιβαίες ανταλλαγές μαθητών στα Λύκεια της πόλης μας

.

Γονείς από τα 1ο & 2ο Λύκεια της πόλης μας εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους από την αντιμετώπιση που έχουν σχετικά με αιτήματά τους για αμοιβαίες ανταλλαγές μαθητών, μεταξύ των δύο σχολείων της πόλης μας.

Συγκεκριμένα έχουν ζητήσει συγκεκριμένοι γονείς το παιδί τους να πάει από το ένα Λύκειο στο άλλο έχοντας εξασφαλίσει άλλον μαθητή προς αναπλήρωση της θέσης του, ώστε να μην δημιουργηθεί κενό και κίνδυνος μείωσης τμημάτων.

Οι γονείς επικαλούνται, όπως μας πληροφόρησαν σοβαρούς λόγους και ορισμένοι με την αίτηση που κατέθεσαν αρχές Σεπτεμβρίου, τη συνόδευαν και με γνωματεύσεις γιατρών.

Ενώ λοιπόν υπήρχαν αιτήσεις από τις 2 Σεπτεμβρίου, ενημερώθηκαν στις 28 του περασμένου μήνα, πως πρέπει να απευθυνθούν στη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σχετικά με το αίτημά τους.

Οι γονείς το έπραξαν.

Επισκέφτηκαν μάλιστα εχθές Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, τη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, συνοδευόμενοι από μέλος της Ομοσπονδίας Γονέων και τον Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων της πόλης μας κ. Λάζαρο Κονταξή.

Η απάντηση που έλαβαν από τη δευτεροβάθμια ήταν να απευθυνθούν ξανά στις διευθύνσεις του 1ου και 2ου Λυκείου, διότι εκείνες οφείλουν να εξετάσουν τα αιτήματά τους…

Εν αναμονή εξελίξεων και αποφάσεων λοιπόν…