Πρωτοφανής εικόνα – Άδεια η Ελ. Βενιζέλου από διπλοπαρκαρισμένα οχήματα – Σύσκεψη Δήμου – ΕΛΑΣ στη δημαρχία

Ισχυρή αστυνομική δύναμη εμφανίστηκε εχθές στο κέντρο της πόλης μας, με αποτέλεσμα να αδειάσει η Ελ. Βενιζέλου από τα διπλοπαρκαρισμένα οχήματα, τουλάχιστον στο χώρο της πλατείας Παναγίας Ελεούσας.

Στελέχη της ομάδας ΔΙΑΣ περιπολούσαν στους γύρω δρόμους και  γενικότερα η παρουσία τους έγινε αισθητή. 

Κόπηκαν και κλήσεις από τα όργανα της τάξης και ανάσανε το κέντρο.

Εάν συνεχιστούν αυτές οι παρεμβάσεις ίσως κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσουν ορισμένοι, πως υπάρχουν θέσεις πάρκινγκ και εκτός Ελ. Βενιζέλου.

Η απαραίτητη παρουσία της ΕΛΑΣ θα συνεχιστεί, όπως πληροφορηθήκαμε, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε εχθές στη δημαρχία, μεταξύ δήμου και ανώτερων αξιωματικών της ΕΛΑΣ.

Ο δήμαρχος κ. Μίχος με ανάρτησή του αναφέρει σχετικά:
Όπως έχει συμβεί και στο πρόσφατο παρελθόν, με την προτροπή του υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοίδη, ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ από τις υποδιευθύνσεις Τάξης, Ασφάλειας και Τροχαίας, ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ και τα στελέχη των τμημάτων Τάξης και Ασφάλειας του Δήμου μας, υπό τον συντονισμό συμβούλου του υπουργού, βρεθήκαμε σε προγραμματισμένη συνάντηση στο δημαρχείο προκειμένου να αξιολογήσουμε τη μέχρι τώρα δράση των υπηρεσιών της ΕΛΑΣ στον δήμο μας και με νέα εκτίμηση των συνθηκών να κατευθύνουμε την κοινή προσπάθεια για πρόληψη της παραβατικότητας, την καταστολή της εγκληματικότητας, την εμπέδωση αισθήματος ασφαλείας των συνδημοτών μας και την οργάνωση κοινών δράσεων για την αντιμετώπιση των φαινομένων εκφοβισμού, βίας, χρήσης ουσιών κλπ.