Η παρουσίαση του βιβλίου του Τάκη Γιαννόπουλου “ΚΡΕΒΑΤΙ Νο 29”, προκάλεσε το αδιαχώρητο στο ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΥ & ΤΕΧΝΗΣ

.

Τον Τάκη Γιαννόπουλο τον γνωρίζουν και οι πέτρες στην πόλη μας.

Από τότε που ήταν ποδοσφαιριστής στην ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ και τα έδινε όλα, έως και σήμερα που συνεχίζει να έχει το ίδιο πάθος με το ποδόσφαιρο και την ιστορική ομάδα της πόλης μας.

Ο αγαπητός μας Τάκης ή Τάκαρος για τους πιο κολλητούς του, εμπνέει εμπιστοσύνη και ξεχειλίζει το πάθος του, με ότι καταπιάνεται.

Ο Τάκης όπως αρκετοί από εμάς, κτυπηθήκαμε από τον κορονοϊό.

Τον Τάκη τον είδε παλληκάρι ο covid 19 και ήθελε να τον κερδίσει.

Δεν ήξερε όμως με ποιόν τα έβαλε.

Δεν ήξερε τα ψυχικά αποθέματά του και στο τέλος ηττήθηκε από τον Τάκαρο. 

Δύσκολη περιπέτεια και μάχη σκληρή.

Αυτήν την περιπέτεια που έζησε ενάμισι μήνα λόγω κορονοϊού περιγράφει στο βιβλίο του που κυκλοφόρησε ο Τάκης Γιαννόπουλος, με τίτλο “ΚΡΕΒΑΤΙ Νο 29″….
.
Πριν δύο χρόνια, ενάμισι μήνα στα: Νοσοκομείο Γεννηματά, δέκα ημέρες στη ΜΕΘ του ΚΑΤ και ξανά πίσω στο “ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ”.
.
.
Αυτό το βιβλίο παρουσιάστηκε εχθές βράδυ στον πανέμορφο κήπο του ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ, παρουσία εκατοντάδων φίλων του, αλλά και όσων είχαν πληροφορηθεί τον αγώνα που έδινε και τη σκληρή μάχη που κέρδισε τελικά.
.
.
Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε στα πλαίσια των ΓΙΟΡΤΩΝ ΠΟΛΗΣ 2024 και είχε εξαιρετική επιτυχία, ως προς την οργάνωση, τους εκατοντάδες παρευρεθέντες και το θέμα του.
.
.
Βιβλίο που περιγράφει στιγμές επώδυνες, προβληματισμούς, σκέψεις, συναισθήματα, ερωτήματα, θύμισες, πόνο, ελπίδα, αισιοδοξία και τελικά το χαρακτηριστικό του χαμόγελο που φώτισε το πρόσωπό του.
.
.
Για τον Τάκη Γιαννόπουλο μίλησε ο δήμαρχος κ. Μίχος ανοίγοντας την εκδήλωση που συντόνιζε η συγγραφέας Πένυ Παπαδάκη με επιτυχία πλαισιωμένη, από εξαιρετικούς ομιλητές.
.
.
Το ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΥ και ΤΕΧΝΗΣ είχε πολύ καιρό να υποδεχτεί στο χώρο του τόσο κόσμο σε μία τέτοια εκδήλωση, η οποία έγινε πλουσιότερη και ομορφότερη με τα τραγούδια που ερμήνευσε η Στέλλα Μακρή με τη βελούδινη, αλλά και δυναμική φωνή, όταν το απαιτούσε ο στίχος αυτών.
.
.
Μπράβο σε όλους τους συντελεστές της βραδιάς, στην οποία βρέθηκαν εκτός από το δήμαρχο κ. Λάμπρο Μίχο, τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Βασίλη Γκιτάκο συμπαίκτη στην ΑΠΕ με τον Τάκη, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και άλλοι γνωστοί από διάφορους τομείς της κοινωνικής μας ζωής.
.
.
Μπράβο στον Παναγιώτη, στον Τάκη, στον Τάκαρό μας…
.