Ακίνδυνη και ανοργάνωτη η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ έχασε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην έδρα της στα Ριμινίτικα

Ακίνδυνη και ασύνδετη εμφανίστηκε στον αγώνα της  η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α ΕΠΣΑ, που ξεκίνησε σήμερα Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, κόντρα στον ΑΡΗ Καλαμακίου.

Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο που η ομάδα της πόλης μας στάθηκε αξιοπρεπώς στον αγωνιστικό χώρο, το υπόλοιπο χρονικό διάστημα ήταν ακίνδυνη, χωρίς μαρκαρίσματα και ποικιλία στο παιγνίδι της.

Ο ΑΡΗΣ Καλαμακίου, πολύ καλή ομάδα, εκμεταλεύτηκε την αδράνεια της ΑΠΕ και προηγήθηκε στο Α ημίχρονο με 0 – 2, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα. Χαρακτηριστική ήταν η φάση του πρώτου τέρματος που δέχθηκαν οι κυανόλευκοι, αφού προήλθε από αράουτ και ο επιθετικός του ΑΡΗ που δέχθηκε την μπάλα, ανενόχλητος σούταρε και πέτυχε τέρμα.

Η ομάδα της ΑΠΕ έδειξε πως χρειάζεται ακόμα δουλειά και πίστη στις δυνατότητές της και πως η σημερινή ήττα δεν πρέπει να επηρεάσει τις προσπάθειες που γίνονται, διότι οι συγκεκριμένοι αθλητές με την καθοδήγηση του Νίκου Κουνάδη, θα προσφέρουν σύντομα καλό ποδόσφαιρο και θετικά αποτελέσματα.

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Νίκος Κουνάδης): Ρούμπας, Καντίου, Μπιάνκι, Τεπετίδης (46′ Ξενιτόπουλος), Σιδηρόπουλος, Μαθιούδης (58′ Σ. Δαρδανός), Μουστακάτος (58′ Μπαριάμι), Ζιάμπρας (69′ Ευθυμιάτος), Νένδος, Αντωνόπουλος, Αρχανιωτάκης (46′ Μπόγρης)