Συνεχίζει ο “ΛΙΘΟΣ” τη λειτουργία του, με την ίδια εκμισθώτρια για τα επόμενα τρία χρόνια

Μετά από πρόταση της διοίκησης του δήμου, με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου εχθές το απόγευμα Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, αποφασίστηκε το αναψυκτήριο “Ο ΛΙΘΟΣ” να συνεχίσει να είναι νοικιασμένο στην νυν εκμισθώτρια.

Θυμίζουμε πως είχαν προηγηθεί δύο άγονοι διαγωνισμοί και παρά την εμφάνιση, κατόπιν αυτών, άλλου επιχειρηματία να νοικιάσει το χώρο με τους όρους της πρώτης διακήρυξης, η πρόταση ήταν να συνεχιστεί η ενοικίαση για τα επόμενα τρία χρόνια, με μίσθωμα 1.000 μηνιαίως, στην ίδια συμπολίτισσά μας.

Η αντιπολίτευση, πλην της παράταξης Πιερακέα, εμφανίστηκε θετική σε αυτήν την προοπτική, μετά από αναλυτικές διευκρινήσεις και ενημέρωση που δόθηκαν από τη διοίκηση του δήμου, για τον λόγο που κατέληξε σε αυτήν την πρόταση, στα περί νομιμότητας των χειρισμών και της απόφασης που θα λάμβανε το σώμα.

Ο κ. Πιερακέας και στην δευτερολογία του, δεν έδειχνε να αλλάζει άποψη.

Οι τόνοι μάλιστα ανέβηκαν μετά από παρέμβαση του αντιδημάρχου κ. Βασιλάκου καθώς ο κ. Πιερακέας είχε το λόγο και η παράταξη του δεύτερου αποχώρησε, πριν την ψηφοφορία.

Την αποχώρηση της παράταξης Πιερακέα, ακολούθησε και ο κ. Γκιτάκος εξ΄ αιτίας του κλίματος που είχε δημιουργηθεί.

Την εισήγηση για τη συνέχιση της εκμίσθωσης στο ίδιο άτομο, εκτός της συμπολίτευσης, ψήφισαν και οι Δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Κωνσταντίνος Σαρόπουλος και Άννα Γούναρη.