Γιατί δεν προχωράει ο διαγωνισμός για το περίπτερο στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου, απέναντι από το Κέντρο εξυπηρέτησης Μεταναστών;;;

.

Το περίπτερο ιδιοκτησίας του δήμου, που βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 95, μπροστά από γνωστό σουπερ μάρκετ, καταργήθηκε με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης μας πριν μερικούς μήνες και μεταφέρεται στα όρια με το δήμο Αιγάλεω, επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, αλλά σε θέση “φιλέτο”.

Συγκεκριμένα όπως γράφαμε τον περασμένο Απρίλιο, θα στηθεί απέναντι σχεδόν από το κτήριο του ΟΤΕ, στο οποίο τους τελευταίους μήνες λειτουργεί το Κέντρο εξυπηρέτησης Μεταναστών και καθημερινά υπάρχει μεγάλη κίνηση ατόμων που περιμένουν να εξυπηρετηθούν από αυτό.

Τα άτομα αυτά χρειάζονται διάφορα είδη πρώτης ανάγκης, από αναψυκτικά, χαρτομάντηλα, σοκολάτες, κρουασάν, νερά και άλλα είδη, όσο περιμένουν να έρθει η σειρά τους για να εξυπηρετηθούν και αναγκαστικά θα είναι οι καλύτεροι πελάτες του, αφού δεν υπάρχει άλλο περίπτερο σε κοντινότερη απόσταση. Πιθανόν να διαθέτει και είδη που χρειάζονται για το Κέντρο εξυπηρέτησης, όπως στυλό, παράβολα κ.ά.

Η στρατηγική του θέση προβλέπεται να προσελκύσει αρκετούς συμπολίτες μας που θα δείξουν ενδιαφέρον, όταν ανακοινωθεί ο πλειοδοτικός διαγωνισμός για την ενοικίασή του από το δήμο, να συμμετάσχουν και να το διεκδικήσουν.

Το ερώτημα είναι γιατί δεν ανακοινώνεται ο διαγωνισμός, ώστε να νοικιαστεί και να έχει έσοδα ο δήμος;;;

Παρακάτω δημοσιεύουμε χάρτη της GOOGLE, στον οποίο με κόκκινη κουκίδα εμφανίζεται το σημείο που θα στηθεί το περίπτερο και το Κέντρο Μεταναστών, σχεδόν απέναντί του.

Η απόφαση του δήμου έχει ως εξής:

.