Ο κ. Σταύρος Μπαράκος ζητάει από το Δήμο να του χορηγηθούν στοιχεία για τα έργα που κατασκευάζονται

.

Στην πόλη μας αυτή την περίοδο κατασκευάζονται διάφορα έργα σε σημεία της πόλης μας.

Μεταξύ αυτών είναι εκείνα στην οδό Ραιδεστού, στην οδό Παπαφλέσσα και στην οδό Κουντουριώτη.

Ο πρώτος επιλαχών δημοτικός σύμβουλος από την παράταξη “Μαζί με τους Πολίτες” κ. Σταύρος Μπαράκος με επιστολή του προς την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας, την Αναπτυξιακή Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Δήμου Φυλής Μ.Α.Ε και με κοινοποίηση στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας, υποστηρίζει πως μετά από διερεύνηση των αναρτημένων συνημμένων αρχείων, του με αριθμού συστήματος 195786 (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) διαγωνισμού δεν εντοπίστηκαν συνημμένα αρχεία με τα σχέδια των αναφερόμενων στη διακήρυξη και των έντεκα (11) κυκλοφοριακών αξόνων (δρόμων) στους οποίους θα υλοποιηθούν παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο του Δήμου Αγίας Βαρβάρας.

Ο κ. Μπαράκος ζητάει να του χορηγηθούν: Θεωρημένο φωτοαντίγραφο της με Α.Μ. 1/2023 Μελέτης και Τεύχη Δημοπράτησης για το έργο “Πράσινες Διαδρομές για την Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα του Δήμου Αγίας Βαρβάρας” (A.M. 1/2023) προϋπολογισμού μελέτης 3.727.585,00€ και άλλα στοιχεία.

Ο κ. Μπαράκος την παραπάνω Αίτηση – Επιστολή κοινοποίησε σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους της Αντιπολίτευσης, όπως μας ενημέρωσε.

.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ του κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΠΑΡΑΚΟΥ