Επαναρχίζουν τα έργα στην οδό Κουντουριώτη από την Π. Π. Γερμανού έως την Παλ. Πολεμιστών

.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, σήμερα Τετάρτη 28 Αυγούστου, πιθανόν να επαναρχίσουν τα έργα στην οδό Κουντουριώτη από την Π. Π. Γερμανού έως την Παλ. Πολεμιστών.

Η τοποθέτηση κρασπέδων θα είναι η πρώτη εργασία και η ολοκλήρωση όλων των εργασιών του σημείου αυτού της Κουντουριώτη θα χρειαστεί σύμφωνα με εκτιμήσεις που υπάρχουν περίπου ένα μήνα.

Σημειώνουμε πως υπάρχει προβληματισμός όσον αφορά το χώρο του οδοστρώματος, αφού αρχικά υπήρξε άποψη για να έχει πλάτος 3.20 μ. και ίσως να αλλάξει αυτό προς το 3.5 μέτρα.

Υπενθυμίζουμε επίσης πως το κομμάτι της Κουντουριώτη που έχει σκαφτεί δεν έχει εδώ και δύο μήνες δημοτικό φωτισμό και οι κάτοικοι διαμαρτύρονται.

Η οδός Κουντουριώτη θα αναπλαστεί έως την οδό Καραολή, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει καμία ενημέρωση από το δήμο προς τους κατοίκους, για το τι πρόκειται να κατασκευαστεί.

Όπως πληροφορηθήκαμε τα τελικά σχέδια των έργων ολοκληρώνονται και με την οριστικοποίησή τους θα παραδοθούν στην εταιρεία που κάνει το έργο, για τη συνέχιση των εργασιών και μετά την οδό Παλ. Πολεμιστών.