Ευχές του Βασίλη Λώλου στον περιστεριώτη   Παραολυμπιονίκη Γρηγόρη Πολυχρονίδη!

.

Ευχές του Βασίλη Λώλου στον περιστεριώτη Παραολυμπιονίκη Γρηγόρη Πολυχρονίδη!

Στην Εθνική Παραολυμπιακή Ομάδα που βρίσκεται στο Παρίσι συμπεριλήφθηκε για μια ακόμη φορά ο περιστεριώτης Παραολυμπιονίκης Γρηγόρης Πολυχρονίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Βασίλης Λώλος του εύχεται καλή επιτυχία!

Η δήλωσή του

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να στείλω τις καλύτερες και πιο εγκάρδιες ευχές, αλλά και του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά,  στον περιστεριώτη Γρηγόρη Πολυχρονίδη που «ρίχνεται» στις 29 Αυγούστου στη μάχη των Παραολυμπιακών Αγώνων του Παρισίου διεκδικώντας το 7ο Παραολυμπιακό μετάλλιο της καριέρας του.

Ο Γρηγόρης μεγάλωσε στο Λόφο Αξιωματικών. Προπονητήριο του είναι το κλειστό «Γ. Στεφανόπουλος» στο Μπουρνάζι με συνοδοιπόρο την σύζυγό του Κατερίνα.

Πριν από 20 χρόνια στην Παραολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας ξεκίνησε το  «ταξίδι» του αποτελώντας παράδειγμα θέλησης,, ψυχικού μεγαλείου και έμπνευσης για όλους μας και κυρίως για τους νέους.

Γρηγόρη καλή επιτυχία, είμαι βέβαιος ότι το 7ο μετάλλιο της σπουδαίας καριέρας σου θα έρθει στο Περιστέρι».

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΛΩΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

.

Σημειώνουμε σαν εφημερίδα, πως ο Πολυχρονίδης στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, το Σεπτέμβριο του 2012, κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο μπότσια στην κατηγορία BC3 Ζεύγη, μαζί με την συμπολίτισσά μας Ελένη Κορδαλή και το Νίκο Πανανό.