Όσο καθυστερεί η αναστροφή κυκλοφορίας στην οδό Ανδρέα Δημητρίου, τόσο μεγαλώνουν τα προβλήματα και ταλαιπωρούνται οι συμπολίτες μας

.

Γράφαμε πρόσφατα για πολλοστή φορά, σχετικά με την οδό Ανδρέα Δημητρίου και την τραγική κατάσταση που συμβαίνει στο κομμάτι του δρόμου αυτού από την λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου έως την οδό Καραολή, από τότε που αντιστράφηκε η φορά της και αντί να κατεβαίνει προς την Ελ. Βενιζέλου, ανεβαίνει προς την οδό Καραολή.

Η αλλαγή αυτή επρόκειτο να είναι για μικρό χρονικό διάστημα, έως ότου τοποθετούνταν φωτεινοί σηματοδότες στην συμβολή των παραπάνω οδών.

Όμως πλησιάζουν δύο χρόνια από τότε και ακόμα τίποτα από τα παραπάνω δεν έγινε.

Οι οδηγοί ταλαιπωρούνται αφού ΟΛΟΙ οι δρόμοι από την Μεγ. Αλεξάνδρου έως την οδό Αθ. Διάκου (Αιόλου στο χάρτη που δημοσιεύουμε) είναι άνοδοι από την Ελ. Βενιζέλου προς την άνω Αγία Βαρβάρα, ενώ πολλοί οδηγοί παραβιάζουν την μονοδρόμηση δημιουργώντας προβλήματα.

Ειδικότερα όταν λειτουργεί λαϊκή αγορά στην οδό Αθανασίου Διάκου (Δευτέρα), και δεν είναι ανοικτός ο δρόμος, η επόμενη κάθοδος είναι η οδός Λυκούργου, δύο δρόμους ακόμα πιο μακριά…

.

Ο δήμος οφείλει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε πριν συμβούν ανεξέλεγκτες καταστάσεις.