Γρηγόρης Γουρδομιχάλης: “Εξαπάτηση φιλόζωων πολιτών με «δόλωμα» το ΔΙΚΕΠΑΖ!”

.
Ύστερα από επώνυμες καταγγελίες και τη συγκέντρωση σχετικού αποδεικτικού υλικού, ως πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ έδωσα εντολή να κατατεθεί μήνυση και να ασκηθούν όλα τα ένδικα μέσα, εις βάρος ιδιώτη που εξαπατά φιλόζωους και τους αποσπά χρηματικά ποσά, δήθεν για ….τη νοσηλεία ζώων στο ΔΙΚΕΠΑΖ.
.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που περιήλθαν πρόσφατα σε γνώση μας, πρόκειται για κυρία “φιλόζωη” η οποία παραπλανώντας ανυποψίαστους πολίτες και εκμεταλλευόμενη τις φιλοζωικές τους ευαισθησίες, ζητάει χρήματα προκειμένου να… προωθήσει στο ΔΙΚΕΠΑΖ, αδέσποτα ή και δεσποζόμενα ζώα που χρήζουν νοσοκομειακής φροντίδας!
.
Για να γίνει περισσότερο πιστευτή, μάλιστα, ισχυρίζεται προς τους εξαπατημένους ότι τα χρηματικά ποσά προορίζονται για το ιατρικό προσωπικό του ΔΙΚΕΠΑΖ, κάτι τόσο ψευδές και ανήθικο που κάνει το μέγεθος της απάτης ακόμα μεγαλύτερο.
.
Αξιοσημείωτο, επίσης, είναι ότι η εμπλεκόμενη στην υπόθεση, διατηρεί σωρεία «λογαριασμών» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ζητώντας συνεχώς οικονομικές ενισχύσεις για ζώα που εμφανίζεται να φροντίζει.
.
Η νομική συμβουλος του ΠΕΣΥΔΑΠ έχει συγκεντρώσει όλες τις σχετικές καταγγελίες εις βάρος του ιδίου ατόμου και, αφού ταυτοποίησε τα στοιχεία της δράστιδος, θα προχωρήσει στις ενδεδειγμένες ενέργειες ενώπιον της δικαιοσύνης.
.
Με αφορμή την αποκάλυψη αυτής της υπόθεσης, τονίζω και υπενθυμίζω ότι ολες οι υπηρεσίες του ΔΙΚΕΠΑΖ, το οποίο ανήκει στους δήμους, προς τα αδεσποτα ζώα παρέχονται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ
.
Καλώ τους πολίτες να καταγγέλλουν αμέσως οποιαδήποτε περίπτωση υπονοεί ή υπαινίσσεται οτιδήποτε διαφορετικό, από αυτήν την θεμελιώδη αρχή λειτουργίας του ΔΙΚΕΠΑΖ και της αυτοδιοικησης γενικότερα.
.
ΥΓ. Εχουμε λάβει σχεδον αντίστοιχες πληροφορίες για “αεικίνητη” φιλόζωη που δραστηριοποιείται στα δυτικά…
.
Γρηγόρης Γουρδομιχάλης