Έντονοι διάλογοι και προκλητικοί χαρακτηρισμοί κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

Έντονοι διάλογοι και προκλητικοί χαρακτηρισμοί σημειώθηκαν κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, μεταξύ μελών του σώματος και του δημάρχου.

Σημειώνουμε πως κατά τη διάρκεια συζήτησης του θέματος για το αναψυκτήριο ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ, υπήρξαν διαφωνίες για το θέμα του χειρισμού του διαχρονικά από το δήμο, μεταξύ του δημάρχου κ. Μίχου και του δημ. συμβούλου κ. Γιάγκα, με οξείς χαρακτηρισμούς.

Ο κ. Γιάγκας υποστήριξε πως τα αναψυκτήρια στην πόλη μας δεν μπόρεσαν να ορθοποδήσουν επί θητείας Μίχου, πράγμα που εκνεύρισε τον κ. δήμαρχο και του απάντησε με αιχμηρές κουβέντες, αντικρούοντας όσα ο κ. Γιάγκας υποστήριξε.

Ο εκνευρισμός κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ήταν έντονος μεταξύ Δημάρχου και δημοτικών συμβούλων με αποκορύφωμα την αποχώρηση των δημοτικών συμβούλων Φράγκου, Γιάγκα και μεταξύ του προέδρου του Δ.Σ. κ. Βόσσου και των δημοτικών συμβούλων κ.κ. Φατσιλέτου και Γκιτάκου, οι οποίοι αποχώρησαν επίσης από τη συνεδρίαση.

Ο κ. Γκιτάκος αναφερόμενος σε ψήφισμα που είχε φέρει η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ στην προηγούμενη συνεδρίαση του σώματος, που αφορούσε την ψυχική Υγεία και την προσπάθεια της κυβέρνησης περί ιδιωτικοποίησης αυτού του τομέα και ότι ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Βόσσος, δεν έφερε προς συζήτηση στη χθεσινή συνεδρίαση αυτού του ψηφίσματος, διαμαρτυρήθηκε.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. νωρίτερα είχε χαρακτηρίσει αλητεία, τον τρόπο που ο κ. Γκιτάκος επέμενε να πάρει τον λόγο σε άλλο θέμα, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση στη συνεδρίαση και ο κ. Βόσσος να δηλώνει μετά την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε, πως δεν αναφέρονταν σε δημοτικούς συμβούλους (Γκιτάκος – Φατσιλέτος), αλλά στην συμπεριφορά κάποιων.