Παναγιώτης Φωτιάδης: “Να μονοδρομηθεί η Π.Π. Γερμανού μετά την λάθος πρόβλεψη της διοίκησης Μίχου”

.
Η οδός Π. Π. Γερμανού μετά την διαπλάτυνση των πεζοδρομίων από το ύψος της Υψηλάντου μέχρι την οδό Κρήτης έχει δημιουργήσει ένα καθημερινό πρόβλημα για τους κατοίκους και των περαστικά διερχόμενων οχημάτων, αφού ο δρόμος έχει στενέψει και από τις δυο πλευρές και η διέλευση δυο αντίθετα κατευθυνόμενων οχημάτων είναι πια αδύνατη.

Πολλά τα παράπονα των διερχόμενων αλλά και των κατοίκων που γίνονται μάρτυρες καθημερινών αντιπαραθέσεων των οδηγών που δεν χωράνε.

Κατά την άνοδο θα πρέπει το κατερχόμενο όχημα να βρει ένα μέρος να σταθμεύσει ώστε να γίνει εφικτή η άνοδος και εκεί αρχίζει η αντιπαράθεση να παίρνει ζωή.

Πολλά τα περιστατικά καθημερινά για τα οποία υπεύθυνος δεν είναι αυτός που δεν έχει προτεραιότητα αλλά αυτός που κακώς τα προκάλεσε και εξακολουθεί να κρύβεται πίσω από ψευδείς επιχειρηματολογίες.

Εμείς ως μείζον αντιπολίτευση το φέραμε το θέμα στο τελευταίο συμβούλιο και η απάντηση της διοίκησης είναι ότι τα πεζοδρόμια έμειναν ως είχαν και ότι το πρόβλημα υπήρχε και πριν την τελευταία παρέμβαση.

Μπορείτε κύριοι της διοίκησης να ρωτήσετε τους ίδιους τους κατοίκους που ζούσαν και πριν και τώρα σε όλο το μήκος του αναφερόμενου δρόμου, για να ενημερωθείτε αν δεν σας ενημέρωσαν οι υπεύθυνοι του εγχειρήματος και απλά κρύβεται την παράλειψη τους.

Η διοίκηση είναι υπεύθυνη να βρει άμεση λύση, που σίγουρα δεν είναι η απαγόρευση στάθμευσης από την μια πλευρά ανά μήνα, γιατί με τόσα «ΕΡΓΑ» στο τέλος δεν θα μείνει ούτε μια θέση στάθμευσης.

Παναγιώτης Φωτιάδης