Πότε θα απομακρυνθούν τα άδεια καρούλια από τους δρόμους;;; – Ι.Χ. και δικυκλιστής έπεσαν επάνω σε ένα από αυτά

.

Οι εργασίες τοποθέτησης οπτικών ινών στην Μεγάλου Αλεξάνδρου και κάθετους αυτής δρόμους βρίσκονται στο τέλος τους ή έχουν πλέον ολοκληρωθεί.

Στο παρελθόν έχουμε γράψει για τα εγκαταλειμμένα καρούλια σε διάφορους χώρους στην πόλη μας, αλλά κάποιοι δεν το θεωρούν σοβαρό θέμα και δεν φροντίζουν για την απομάκρυνσή τους, από εκείνους που τα παρατάνε και φεύγουν.

Τα άδεια καρούλια που βρίσκονται σε δρόμους της πόλης μας, όπως αυτό στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, πότε θα απομακρυνθούν;;;

Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης ήταν οδηγός Ι.Χ. εχθές αργά το απόγευμα να μην δει τον λεπτό μεταλλικό τροχό που εξείχε στην οδό Κωνσταντινουπόλεως και να προξενήσει ζημιές στο όχημά του.

Ο συμπολίτης μας κάλεσε την Τροχαία η οποία κατέγραψε το συμβάν και θα ζητήσει αποζημίωση για τις ζημιές.

Σύμφωνα με μαρτυρία παρόντα στο παραπάνω συμβάν, προχθές το βράδυ δικυκλιστής έπεσε στον τροχό που δεν φαίνονταν, ούτε είχαν τοποθετηθεί κορδέλες ή κάποιο προειδοποιητικό σήμα, με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο νοσοκομείο, αφού χτύπησε σοβαρά από την πτώση του. 

Ελπίζουμε ο δήμος να ζητήσει από την εταιρεία που εγκατέλειψε αυτό το καρούλι και όσα άλλα υπάρχουν παρατημένα στην πόλη μας να τα απομακρύνουν ΤΩΡΑ!!!

.