Συνεχίστηκαν και εχθές Σάββατο οι εργασίες ανάπλασης της οδού Κουντουριώτη

Συνεχίστηκαν και εχθές Σάββατο οι εργασίες ανάπλασης της οδού Κουντουριώτη.

Ολοκληρώθηκε το ξήλωμα των πεζοδρομίων και από τις δύο πλευρές μεταξύ της οδού Αριστοτέλους έως την οδό Λέσβου και μέρους του οδοστρώματος.

Μεγάλη προσοχή υπάρχει στο δίκτυο ύδρευσης το οποίο χρονολογείται από τη δεκαετία του 1960 και οι σωλήνες είναι έτοιμες να σπάσουν, πριν ακόμα αντικατασταθούν με νέες, όπως προβλέπεται.

Εκτός του συνεργείου που ξήλωνε πεζοδρόμια και οδόστρωμα, μηχανικοί του εργολάβου έκαναν μετρήσεις υψόμετρα κλπ.

Ο δήμος πάντως ακόμα δεν έχει ορίσει συνάντηση με τους κατοίκους για να τους εξηγήσει τι ακριβώς σχεδιάζει να πράξει στην οδό Κουντουριώτη και αυτό δημιουργεί δυσφορία στους κατοίκους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας μας θα φαρδύνουν τα πεζοδρόμια, θα κατασκευαστούν ζαρντινιέρες, θα φυτευτούν μεγάλα δένδρα, ενώ το οδόστρωμα θα έχει πλάτος 3.5 μέτρα.

Από την πλατεία του ΛΙΘΟΥ έως την οδό Παλ. Πολεμιστών θα κατασκευαστούν θέσεις πάρκινγκ από την δεξιά πλευρά του δρόμου όπως είναι η ροή των οχημάτων, ενώ στο επόμενο τετράγωνο οι θέσεις πάρκινγκ θα κατασκευαστούν στην απέναντι πλευρά.

Για μια ακόμα φορά επισημαίνουμε την αναγκαιότητα η διοίκηση του δήμου να πραγματοποιήσει συνάντηση με τους κατοίκους για να τους εξηγήσει τι ακριβώς θα κατασκευαστεί στην οδό Κουντουριώτη.

.