Η βελτιωμένη κατάσταση στην καθαριότητα πρέπει να συνεχιστεί και να μην υπάρχουν πισωγυρίσματα

Η εφημερίδα μας στο παρελθόν έχει επισημάνει πως η καθαριότητα της πόλης έχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια σε σχέση με παλαιότερες εποχές, αλλά υπάρχουν ακόμα περιθώρια καλυτέρευσης.

Βεβαίως άλλες συνθήκες παλαιότερα, πιθανόν άλλος ο αριθμός εργαζομένων στην υπηρεσία καθαριότητας, άλλα τα τεχνικά μέσα που υπήρχαν στη διάθεση του δήμου τότε και τώρα, άλλος προγραμματισμός.

Η βελτιωμένη αυτή κατάσταση πρέπει να συνεχιστεί προς το καλύτερο και να μην υπάρχουν πισωγυρίσματα.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι από τις οδούς Σμύρνης, Δόξης, Αριστείδου και Σίφνου και είναι ενδεικτικές, αφού τα αντικείμενα υπάρχουν εκεί από πριν αναλάβει (προχθές) και προλάβει να ενημερωθεί και δείξει δείγματα της πρακτικής του,  ο νέος εντεταλμένος επί της καθαριότητας δημ. σύμβουλος κ. Σπύρος Μίχος, ο οποίος ελπίζουμε να βελτιώσει την εικόνα της πόλης μας στο θέμα της καθαριότητας, με την πολύτιμη συνεργασία των εργαζομένων στον τομέα αυτόν, οι οποίοι καθημερινά πασχίζουν με όποιες καιρικές συνθήκες κι αν υπάρχουν…

Βεβαίως σημαντική πρέπει να είναι και η προσπάθειά του να πείσει τους συμπολίτες μας να αποφεύγουν να βγάζουν στο δρόμο σαβούρες, παλαιά πράγματα, μπάζα και άλλα  αντικείμενα, πριν συνεννοηθούν με τον δήμο.