Φιλοζωικό Σωματείο: “Όποιος μπορεί να βοηθήσει…”

.

Η μικρούλα βρέθηκε στην Αγία Βαρβάρα, στο My Market στις γιορτές σε άθλια κατάσταση.. ένας σκελετός με βρώμικη γούνα και τα σάλια της να τρέχουν μέχρι το καπό του αυτοκινήτου γιατί ανέβαινε πάνω για να ζεσταθεί λίγο..

Πήγε στο γιατρό αφαιρέθηκαν κάποια δόντια, έγινε και καθαρισμός από τις πολλές πληγές και υπερπλασίες που είχε στο στόμα της και έγιναν ενέσιμα αντιβιοτικά και αντιφλεγμονώδη.. και άρχισε ο γολγοθάς….

Η κορτιζόνη που πήρε ή η προδιάθεση που είχε ανέβασε το ζάχαρο και την ουρία ταυτόχρονα.. καταργήσαμε την κορτιζόνη για το αυτοάνοσο αλλά οι τιμές είναι οριακά ψηλές.. έκτοτε τρώει έναν συνδυασμό renal diabetic σε υγρή μορφή για να μην υποφέρει..

Πήρε βάρος παρόλα αυτά και δείχνει πολύ καλύτερα εξωτερικά αλλά θα πρέπει να παραμείνει σε αυτήν την διατροφή γιατί είναι μονόδρομος πια.. χρειάζεται ξηρά τροφή renal με φακελάκια diabetic της Royal kanin γιατί μόνο αυτήν τρώει σε κονσέρβα..

Όποιος μπορεί να βοηθήσει ή έχει τέτοια τροφή και δεν την χρειάζεται να μιλήσουμε inbox για συννενόηση ή λογαριασμό pet shop..☎️6907180480