Δημήτρης Σωτηρόπουλος: “Οι πράξεις μου αφήνω να κριθούν από τον κόσμο”

.
Λίγες ώρες από την απόφαση του δημάρχου κ. Μίχου να ανακαλέσει τον ορισμό του κ. Δημήτρη Σωτηρόπουλου από αντιδήμαρχο, ο δημοτικός πλέον σύμβουλος έκανε την εξής ανάρτησή του στην ιστοσελίδα του: 
.
“Η σχέση μου με τα κοινά, διέπεται πάντοτε από την αρχή της κοινωνικής προσφοράς προς όφελος των δημοτών, μέσα από τις διαδικασίες που η παράταξή μου κι ο επικεφαλής της, κρίνουν ως τις δέουσες για την επίτευξη των κοινών μας στόχων πάντοτε με αμοιβαία εκτίμηση στις μεταξύ μας σχέσεις.
.
Έχοντας εργαστεί στο παρελθόν επί μία δεκαετία σχεδόν, ως άμισθος δημοτικός σύμβουλος, αλλά και στη συνέχεια, υπηρετώντας τα κοινά από τις θέσεις του Αντιδημάρχου Παιδιού, Πρασίνου, Οικονομικών, Προέδρου της Οικονομικής, της Δημοτικής Επιτροπής και της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και από τη θέση του υπεύθυνου διανομής ειδών ΤΕΒΑ, προσπάθησα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου, πάντοτε με ήθος και σεβασμό στο δημότη, χωρίς ποτέ να εκδηλώσω κάποια προσωπική φιλοδοξία ή να προβάλω απαίτηση.
.
Οι πράξεις μου αφήνω να κριθούν από τον κόσμο.
.
Με τις ίδιες αρχές θα εξακολουθήσω να συμπορεύομαι στο πλευρό του δημάρχου και της παράταξής μας, από όποια θέση εκείνος κρίνει ότι θα είμαι χρήσιμος, ελπίζοντας στην αμοιβαία εκτίμηση.
.
Συνεχίζουμε δυνατά για το μέλλον της πόλης μας.
.
Δημήτρης Σωτηρόπουλος”