Δημήτρης Σωτηρόπουλος: “Σέβομαι απόλυτα την απόφαση της Ελληνικής δικαιοσύνης…”

.
Δημοσιεύσαμε προχθές την αθωωτική απόφαση του Α’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου για τον δημοτικό σύμβουλο της πόλης μας κ. Μιχάλη Γιάγκα, στη μήνυση που είχε καταθέσει ο αντιδήμαρχος κ. Σωτηρόπουλος το 2018, για συκοφαντική δυσφήμιση και αφορούσε σχόλια για την υπόθεση των δωρεάν Μαστογραφιών που πρόσφερε στις συμπολίτισσές μας η παράταξη του τότε επικεφαλής της “Δυνατής πόλης”.
.
Δημοσιεύσαμε και δήλωση του κ. Μιχάλη Γιάγκα, ενώ σήμερα ακολουθεί και δήλωση του αντιδημάρχου κ. Σωτηρόπουλου που αφορά την απόφαση. Η δήλωση του κ. Σωτηρόπουλου έφθασε εγκαίρως στην εφημερίδα μας, αλλά για τεχνικούς λόγους δημοσιεύεται  σήμερα:
.
Σέβομαι απόλυτα την απόφαση της Ελληνικής δικαιοσύνης  σε αντίθεση με τον κ. Γιάγκα που αδυνατεί να αποδεχτεί την αθώωσή μου με την κατάρριψη όλων των κατηγοριών που μου προσήψε και ζει μάλιστα με το όνειρο της παραπομπής της υπόθεσης στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο  όπως ανακοίνωσε. 
.
Άλλος βέβαια στη θέση μου θα αναρωτιόταν πώς θα ήταν ποτέ δυνατόν να θεωρεί ο κ. Γιάγκας ότι το δικαστήριο ενώ απαλλάσσει εκείνον, θα καταδικάσει εμένα για ανάλογες κατηγορίες. 
.
Ως εκ τούτου, είμαι βέβαιος ότι θα τύχει της προσοχής που του αρμόζει και Ευρωπαϊκώς.
.
Δημήτρης Σωτηρόπουλος”