Ανάστατοι είναι οι συμπολίτες μας κάτοικοι πλησίον της δεξαμενής της ΕΥΔΑΠ που είναι γεμάτος ξερόχορτα

Ανάστατοι είναι οι συμπολίτες μας κάτοικοι πλησίον της δεξαμενής της ΕΥΔΑΠ που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ψηλορείτη και Διγενή Ακρίτα, από το χώρο της Εταιρείας Υδάτων που είναι γεμάτος ξερόχορτα, τα οποία σε ορισμένα σημεία ξεπερνούν το ένα μέτρο σε ύψος.

Εν μέσω επικίνδυνης για πυρκαγιές περίοδο, η ΕΥΔΑΠ δεν έχει φροντίσει για τον καθαρισμό του οικοπέδου της και η ανησυχία των κατοίκων μεγαλώνει όσο οι συνθήκες και προβλέψεις είναι σχεδόν καθημερινά στην κατηγορία 4, για πολύ επικίνδυνη κατάσταση πρόκλησης πυρκαγιάς.

Οι κάτοικοι έχουν επικοινωνήσει με το δήμο, αλλά ο χώρος είναι ευθύνης και κλειδωμένος από την ΕΥΔΑΠ πράγμα που σημαίνει πως δεν μπορεί να εισέλθει κανένας, παρά μόνο πηδώντας τα κάγκελα της περίφραξης.

Οι κάτοικοι επίσης έχουν προσπαθήσει να επικοινωνήσουν με την Εταιρεία αλλά δεν μπορούν να μεταφέρουν την κατάσταση που επικρατεί, αφού απαντά μαγνητοφωνημένο μήνυμα όπως μας είπαν.

Ας προσπαθήσει ο δήμος να ενημερώσει την ΕΥΔΑΠ για την υποχρέωσή της και σε περίπτωση που δεν γίνει κάτι ΑΜΕΣΑ, να εφαρμόσει όσα προβλέπονται σε κατάσταση ανάγκης και κινδύνου.