Οχήματα πάνω στην στροφή της Αθανασίου Διάκου κρύβουν την ορατότητα των οδηγών…

Αναφέραμε προχθές πως “χρειάστηκε να γράψουμε αρκετές φορές σχετικά με μία καθίζηση στο οδόστρωμα της οδού Αθανασίου Διάκου στην απότομη στροφή με την οδό Ζωοδόχου Πηγής, για να εμφανιστεί ο δήμος και να την καλύψει με άσφαλτο.

Πριν στεγνώσει καλά – καλά η πίσσα, οι τροχοί βαριού οχήματος την ξήλωσαν και χρειάζεται ξανά παρέμβαση.

Πιστεύουμε πως ο δήμος αφού ρίξει άσφαλτο ξανά στο σημείο, να τοποθετήσει κώνους ή τρίποδα έως ότου στεγνώσει η άσφαλτος, για να αποφεύγουν οι οδηγοί να την πατάνε όσο είναι φρέσκια και ρευστή.

Επίσης γείτονες, ζητούν από το δήμο να τοποθετήσει κολωνάκια στην στροφή, για να μην παρκάρουν οχήματα που κρύβουν την ορατότητα των οδηγών, προς αποφυγή συγκρούσεων στο απότομο αυτό σημείο, όπως συνηθίζουν ορισμένοι και ιδιαίτερα με βαριά και ογκώδη οχήματα”.

Αυτά τα γράφαμε προχθές.

Εχθές ο δήμος πήγε και έστρωσε ξανά την άσφαλτο που είχε χαλάσει από τις ρόδες κάποιου οχήματος, αλλά δεν φρόντισε να τοποθετήσει τρίγωνα ή κώνους έως ότου στεγνώσει καλά για να αποφεύγουν οι οδηγοί να την πατάνε.

Ούτε φυσικά τοποθέτησε κώνους για να μην παρκάρουν επάνω στην στροφή οχήματα που κόβουν την ορατότητα άλλων οδηγών.

Τις χθεσινές φωτογραφίες μας έστειλε γείτονας του σημείου, ενώ είναι ενημερωμένος ο δήμος για το τι συμβαίνει στην απότομη αυτή στροφή, εδώ και καιρό.

Το αποτέλεσμα όμως το βλέπετε στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε…

Κατανοούμε το πρόβλημα με τους χώρους παρκαρίσματος οχημάτων στην πόλη μας που δεν επαρκούν, αλλά η ασφάλεια οδηγών και πεζών προέχει.