Σταύρος Τασιόπουλος: “Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους απασχολούμενους του Κέντρου “Αρηξις”

.
22 Χρόνια “άρηξις” – Κέντρο πρόληψης κατά των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας Άρηξις Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας
.
Sunset Run – επετειακή εκδήλωση στην Ιερά Οδό με αφετηρία το Άλσος Αιγάλεω.
.
● Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει θεσμικά και οικονομικά το φορέα που παράγει έργο ενάντια στις εξαρτήσεις στις περιοχές Αιγάλεω, Αγία Βαρβάρα, Χαϊδάρι.
.
● Η στήριξη των φορέων που φροντίζουν για τα δύσκολα αυτά θέματα, είναι πρώτιστη προτεραιότητα για την Περιφέρεια Αττικής και τον Περιφερειάρχη Νίκο Χαρδαλιά σύμφωνα και με τις αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου.
.
● Προσωπικά είναι τιμή μου να εκπροσωπώ την Περιφέρεια Αττικής Περιφέρεια Αττικής μαζί με την Αλεξάνδρα Γεωργακάκου σε αυτή την σημαντική προσπάθεια και μαζί με τους εκπροσώπους των τριών γειτονικών Δήμων.
.
● Μαζί με την Ολυμπία Τουμαζάτου Δημοτική Σύμβουλο από το Δήμο Αγίας Βαρβάρας, την Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αιγάλεω κα Νίκη Βελιανίτη Niki Vellianiti και τον εκπρόσωπο του Δήμου Χαϊδαρίου τον Δήμαρχο κ. Σελέκο, προσπαθούμε να συμβάλλουμε στο έργο του κέντρου.
.
● Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους απασχολούμενους του Κέντρου για το έργο τους και σε όλους τους συντελεστές που στηρίζουν τη λειτουργία του.
.
Σταύρος Τασιόπουλος