Γιώργος Παπαμανώλης Ντόζας: Ο συμπολίτης μας Πρόεδρος του ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Συμμετείχα ως πρόεδρος του ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ μαζί με τον Οικονομικό Επόπτη Γεώργιο Παπαθανασίου τον υπεύθυνο ΓΕΜΗ Δημήτρη Φανουργάκη αλλά και τα μέλη του ΔΣ Δημήτρη Σαμιωτάκη, Σταύρο Καλογερόπουλο και Βασίλη Κανακάκη στη συνάντηση που είχε η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Ιωάννα Λυτρίβη μαζί με εκπροσώπους επιμελητηρίων, Συνδέσμους Επιχειρήσεων (ΣΕΝΑΒΙ), Σωματεία, Ομοσπονδίες -(Ηλεκτρολόγων Πειραιά – Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Πειραιά ) κ. α. στο Πρότυπο ΕΠΑΛ Περάματος.
.
.
Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση και φυσικά τρόπους βελτίωσης και διασύνδεσης της με την πραγματική αγορά . Έγινε ένα πραγματικά εποικοδομητικός διάλογος που μας επιτρέπει να είμαστε αισιόδοξη για το μέλλον της Τεχνικής εκπαίδευσης-κατάρτισης.
.
Δώσαμε σαν Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά προτάσεις που αγκαλιάστηκαν από την κυρία Υφυπουργό και είμαι πεπεισμένος οτι σύντομα θα μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι για την υλοποίηση αυτών!
.
Συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο με ένα μοτο «η Τεχνική εκπαίδευση είναι επιλογή και όχι λύση ανάγκης» αλλά φυσικά ΜΟΝΟ όταν είμαστε «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» μπορούμε να πετύχουμε πολλούς στόχους μας !!!!!!
.
Γιώργος Παπαμανώλης Ντόζας