Σύλλογος Γονέων 1ου ΓΕΛ Αγίας Βαρβάρας: “Τίτλοι τέλους για τους τελειόφοιτους της Γ’ Λυκείου”

.
Με βαθειά συγκίνηση αποχαιρετήσαμε χθες τους τελειόφοιτους μαθητές της Γ’ Λυκείου. Τα συναισθήματα ανάμεικτα⸱ χαρά και περηφάνια βλέποντας τα παιδιά μας ωσάν μικρές πεταλουδίτσες να ξεπροβάλουν από το εύθραυστο κουκούλι τους και να ξεδιπλώνουν δειλά δειλά τα φτερά τους, έτοιμα πια να ξεκινήσουν το ταξίδι τους στην ενήλικη ζωή.. μα και νοσταλγία για όσα ωραία αφήνουμε πίσω.
.
Μικρή αστραπή ο χρόνος κι η ζωή .. μα εμείς αντιστεκόμαστε δημιουργώντας μνήμες και θύμησες ανεξίτηλες στον χρόνο, αιχμαλωτίζοντας την αιωνιότητα μέσα στην στιγμή. «Στιγμή βέβαια είναι ένα τίποτε του χρόνου. Όμως χωράει τα αποκορυφώματα» πολύ σοφά υποστηρίζει η Κική Δημουλά.
.
Και η χθεσινή γιορτή που με περισσό μεράκι κι αγάπη προετοιμάσαμε, γονείς κι εκπαιδευτικοί, αυτό τον στόχο είχε⸱ να προσπαθήσουμε να αιχμαλωτίσουμε την στιγμή του αποχαιρετισμού, να την μετατρέψουμε σε μια γλυκιά ανάμνηση που θα ακολουθεί τα παιδιά μας σε όλο τους το διάβα.
.
Όλους εσάς, τους μαθητές του σήμερα και, ευελπιστούμε, τους μελλοντικούς πολίτες μιας καλύτερης κοινωνίας, αποχαιρετούμε με μια ευχή «φροντίστε η ψυχή σας να παραμείνει πάντα ξύπνια, ανήσυχη και όμορφη, όπως είναι τώρα…».
Βέβαια, η συγκίνηση φέτος είναι διπλή. Μαζί με τους τελειόφοιτους μαθητές μας αποχωριζόμαστε και αποχαιρετούμε τους γονείς – μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων, κ. Μαίρη Αγγελοπούλου, Καλλιόπη Αλεξάκη, Ασημίνα Κράνη και Ηλία Μαϊχόσογλου, οι οποίοι ολοκληρώνουν την θητεία τους με την αποχώρηση των παιδιών τους!
.
.
Να τους ευχαριστήσουμε από καρδιάς για το σπουδαίο έργο και προσφορά τους στην σχολική κοινότητα και να τους ευχηθούμε να παραμείνουν ενεργοί, ευαισθητοποιημένοι και δημιουργικοί!
.
Τέλος, να ευχηθούμε σε όλους, μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς καλό και ξέγνοιαστο καλοκαίρι!
.
Σύλλογος Γονέων 1ου ΓΕΛ Αγίας Βαρβάρας
Το ΔΣ