Οδός Αγίας Μαρίνας: Δύσκολος δρόμος για πεζούς και οχήματα – Το πεζοδρόμο της παρατημένο – Ο δήμος θα το επισκεφτεί για τα ξερόχορτα

.
Με ανακοίνωσή του ο δήμος ενημερώνει πως σήμερα Πέμπτη 6 Ιουνίου πρόκειται να προχωρήσει σε εργασίες πυροπροστασίας στην οδό Αγίας Μαρίνας στο πεζοδρόμιο που ανήκει στο δήμο μας.
.
.
Εάν τελικά πάει στο δρόμο καλό θα είναι να καθαρίσει και το πεζοδρόμιο που είναι δύσκολο για τους πεζούς, από τα χώματα τα πετραδάκια και άλλα υλικά που έχουν καταλάβει ένα μεγάλο μέρος του.
.
.
Γράφαμε πρόσφατα σχετικά:
.

Ένας από τους πλέον σημαντικούς δρόμους της πόλης μας, ο οποίος χρησιμοποιείται καθημερινά από εκατοντάδες και πλέον συμπολίτες μας, είναι η οδός Αγίας Μαρίνας.

Εκτός από τη δύσκολη διέλευση οχημάτων, όταν διασταυρώνονται, αφού είναι διπλής κατεύθυνσης, το ίδιο δύσκολο είναι να περπατήσει κάποιος προς και από το σταθμό του ΜΕΤΡΟ “ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ”, από το πεζοδρόμιο του.

Γεμάτο χώματα και πετραδάκια, με σπασμένες πλάκες, στενό σε αρκετά σημεία, με λάσπες όταν βρέχει, με κενά σε σημεία που υποτίθεται θα ήταν φυτεμένα δένδρα, αυτό το πεζοδρόμιο ευθύνης του δήμου, αφού είναι στα όρια του, έχει “αφεθεί” στην τύχη του.

Ο Δήμος οφείλει να φροντίζει για την καθαριότητά του και για το προβλεπόμενο πλάτος που πρέπει να έχει ελεύθερο για τους πεζούς.

Βεβαίως δεν ξεχνάμε πως οι δήμοι Αγίας Βαρβάρας και Αιγάλεω κάποια στιγμή είχαν φτάσει κοντά σε συμφωνία για τη μονοδρόμηση του συγκεκριμένου δρόμου, αλλά δεν προχώρησε η προσπάθεια εκείνη.

Μήπως οι δύο δήμοι επανέλθουν και ξανασυζητήσουν αυτό το ενδεχόμενο;;;