Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού διοργανώνει εκδήλωση για τους αποφοίτους της ΣΤ Τάξης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ ΣΤ’ ΤΑΞΗΣ

Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,

Η φετινή σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της  με μια εκδήλωση αφιερωμένη  στους αποφοίτους της ΣΤ’ Δημοτικού, οι οποίοι αφήνουν πίσω τους τα έξι χρόνια φοίτησής τους στο Δημοτικό βάζοντας πλώρη για το Γυμνάσιο.

Με αφορμή λοιπόν το γεγονός αυτό, το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων σας προσκαλεί  στην τελετή αποφοίτησης που διοργανώνει την Παρασκευή 14 Ιουνίου και ώρα 17:00 – 20:30 στο καφέ – εστιατόριο «Κήπος, the garden cafe», το οποίο βρίσκεται στην Ιερά Οδό 403,  στο Χαϊδάρι, εντός  του Διομήδειου  Βοτανικού Κήπου.

Κατά τη διάρκεια της τελετής θα μοιραστούν αναμνηστικά δωράκια για όλους τους μαθητές /τριες από το ΔΣ του Συλλόγου μας .

Στην τελετή θα παρευρεθούν και οι εκπαιδευτικοί των δύο τάξεων  καθώς επίσης και η διευθύντρια του σχολείου.

Οι μαθητές, τη βραδιά εκείνη,  θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν με τους συμμαθητές –  και συνοδοιπόρους τους στο πρώτο τους μαθητικό ταξίδι –   όλοι μαζί σε μια χαρούμενη, εορταστική  και συγκινητική  παράλληλα ατμόσφαιρα ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο τον πρώτο κύκλο της μελλοντικής τους πορείας .

Μπορεί το ταξίδι να συνεχίζει  με μεγαλύτερα πανιά, σε μεγαλύτερες θάλασσες, βαθιά όμως στ’ αμπάρια του θα βρίσκονται οι αξίες, οι γνώσεις και κυρίως οι στιγμές που έζησαν στο σχολείο αυτό.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!

ΤΟ ΔΣ

* Ο Σύλλογος θα προσφέρει στα παιδιά πλούσια κεράσματα . Το ΔΣ θα προσφέρει έναν δωρεάν καφέ ή αναψυκτικό για έναν από τους συνοδούς  κάθε παιδιού. Οι υπόλοιποι συνοδοί θα επωμιστούν το κόστος της παραγγελίας τους.