Πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση της ΚΟ της Αγίας Βαρβάρας του ΚΚΕ

.
Το Σάββατο 1 Ιούνη πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση της ΚΟ της Αγίας Βαρβάρας του ΚΚΕ.
.
Χαιρετισμό απηύθυνε η Βικτωρία Κούτση, υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ, μηχανολόγος μηχανικός και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδος.
.
Έγινε συζήτηση γύρω από όλα τα ζητήματα που απασχολούν σήμερα κάθε λαϊκή οικογένεια. Την υποβάθμιση της υγείας, την υπερεργασία, την αδιαφορία του κράτους και της κυβέρνησης για τις σύγχρονες ανάγκες μας, την ίδια στιγμή που εμπλέκουν τη χώρα μας ολοένα και περισσότερο στα ιμπεριαλιστικά σχέδια ΝΑΤΟ και ΕΕ.
.
Αναφέρθηκε και τόνισε συγκεκριμένα όλους τους λόγους που επιβεβαιώνουν πως το ΚΚΕ είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να είναι η ουσιαστική λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι στη πολιτική της κυβέρνησης, που εμπλέκει το λαό στην φτώχεια και τους πολέμους. Μόνο η ψήφος στο ΚΚΕ μπορεί να εκφράσει το συντριπτικά μεγάλο ποσοστό του ελληνικού λαού που έχει έντονους προβληματισμούς για την ίδια την ΕΕ. Είναι το μόνο κόμμα που ήταν και θα συνεχίσει να είναι και την επόμενη ημέρα των εκλογών η φωνή των εργατικών διεκδικήσεων και μέσα από το ευρωκοινοβούλιο, όπου παίρνονται οι αντιλαϊκές αποφάσεις. Είναι το μόνο κόμμα που θα σταθεί μαχητική αντιπολίτευση στο δρόμο του αγώνα, που θα παλέψει για να ανατραπούν στην πράξη οι αποφάσεις αυτές τις οποίες στηρίζουν μέχρι κεραίας η κυβέρνηση και τα υπόλοιπα κόμματα παρά τις επιμέρους διαφωνίες τους. Δεν είναι δυνατό ο εργαζόμενος όποιο κόμμα (ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ- Ν. Αριστερά – Ελληνική Λύση) και να ψηφίζει να του βγαίνει στην ουσία η πολιτική που εξυπηρετεί η ΝΔ αφού αυτά τα κόμματα σε επίπεδο Βουλής και Ευρωβουλής απογειώνουν τη συμπόρευσή τους με την κυβέρνηση Μητσοτάκη!
.
Τόνισε στο τέλος και την αναγκαιότητα η απογοήτευση και η οργή να εκφραστούν με ψήφο στο ΚΚΕ, καθώς είναι το μόνο που θα θέσει προτεραιότητα τους όρους δουλειάς και ζωής, την ακρίβεια, τη συμμετοχή και εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς που βάζουν σε κίνδυνο τον λαό.
.
Όλοι οι φίλοι και οι οπαδοί του ΚΚΕ  χρειάζεται να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις με το ψηφοδέλτιο στο χέρι για να μη χαθεί καμία εργατική – λαϊκή ψήφος.
.
Να φτάσει το κάλεσμα του Κόμματος πλατιά στις εργατογειτονιές της Αγίας Βαρβάρας, εκεί που ο κόσμος μπορεί να βγάλει συμπεράσματα από την ίδια του την πείρα και να τα κάνει κριτήριο ψήφου και ενίσχυσης του ΚΚΕ, το οποίο σταθερά είναι μπροστάρης στους αγώνες της εργατικής τάξης, όπως αυτοί αναπτύχθηκαν τους τελευταίους μήνες, όπως στις μεγαλειώδεις απεργίες, που βγήκε μπροστά για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζόμενων, που ήταν συνοδοιπόρος σε κάθε αγώνα για την Παιδεία, την Υγεία, τους πλειστηριασμούς.
.
Αυτή η αντιλαϊκή πολιτική θα είναι εδώ και στις 10 Ιούνη γι’αυτό πρέπει να δώσουμε στην ΕΕ μια ισχυρή απάντηση με δυνατό ΚΚΕ για να έχει ελπίδα ο λαός!
.
Η δραστηριότητα της ΚΟ της Αγίας Βαρβάρας μέχρι τις τελευταίες ημέρες θα ναι στο κόκκινο, με  το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο χέρι, με εξορμήσεις και συσκέψεις με σταθμό την συγκέντρωση στις 5 Ιουνίου στο Σύνταγμα, όπου θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
.
Για να κοκκινίσει η κάλπη στις 9 Ιούνη, για να ακουστεί η φωνή του λαού σε όλη την Ευρώπη!
.
ΚΟ της Αγίας Βαρβάρας του ΚΚΕ