Για τέταρτη φορά ο δήμος στην οδό Αγίας Βαρβάρας για κάλυψη καθίζησης του οδοστρώματος…

Γράφουμε τις τελευταίες εβδομάδες σχετικά με τις ανεπιτυχείς προσπάθειες του δήμου να καλύψει μία τρύπα που υπάρχει στο οδόστρωμα της οδού Αγίας Βαρβάρας στη διασταύρωσή της με την οδό Κρήνης.

Έχει πάει τέσσερεις φορές αλλά δεν έχει καταφέρει να καλύψει την καθίζηση.

Στις προηγούμενες αναρτήσεις μας γράφαμε πως το σημείο πρέπει να σκαφτεί, να μπαζωθεί και να κτυπηθεί με δονητή, ώστε το μπάζωμα που θα γίνει να κάτσει καλά και να μην αφήσει κενά.

Ο δήμος εμφανίστηκε εχθές το πρωί για μία ακόμα φορά και στο σημείο που υπάρχει η τρύπα έριξε άσφαλτο και στη συνέχεια αντί με δονητή να κτυπήσει το υλικό που έριξε, απλά το φορτηγάκι που έχει, πέρασε τρεις – τέσσερεις φορές από πάνω του και ένας εργαζόμενος με το φτυάρι προσπαθούσε να ολοκληρώσει το πάτημα και να “στουμπώσει”, με το υλικό που έπεσε, τα κενά…

Τα αποτελέσματα και της τέταρτης παρέμβασης του δήμου θα τα δούμε τις επόμενες ημέρες.

Πάντως μας κάνει εντύπωση πως ο δήμος δεν διαθέτει δύο – τρεις δονητές  για να χρησιμοποιεί σε τέτοιες δουλειές, αφού τέτοιες εργασίες είναι συχνές στην πόλη μας.

Ίσως ο τρόπος που έχει επιλέξει να αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις, έχει σαν αποτέλεσμα να χρειάζεται να πηγαινοέρχεται στο ίδιο σημείο αρκετές φορές.

Παρακάτω αναδημοσιεύουμε σχετικό με το θέμα άρθρο μας της 25 Μαΐου: