Με απόλυτη επιτυχία η εκδρομή του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 8ου Δημοτικού

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας πραγματοποίησε την Κυριακή 26/05 με απόλυτη επιτυχία, αλλά και ύστερα από πολλά χρόνια, εκπαιδευτική-ψυχαγωγική ημερήσια εκδρομή αρχικά στο Σπήλαιο των Λιμνών και στην συνέχεια στο Πλανητέρο, ένα χωριό της πρώην Επαρχίας Καλαβρύτων του Νομού Αχαΐας.
.
.
Ως ΔΣ, θεωρούμε πως η επίσκεψη στο Σπήλαιο των Λιμνών γέμισε μικρούς και μεγάλους με μοναδικές εικόνες απείρου κάλλους αλλά και χρήσιμες πληροφορίες για τη δημιουργία του εν λόγω σπηλαίου και την ιστορία του, μέσω της πολύ ενδιαφέρουσας ξενάγησης που μας προσφέρθηκε.
.
Στο χωριό Πλανητέρο οι μικροί μας φίλοι είχαν την δυνατότητα να εναρμονιστούν πλήρως σε ένα τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς πραγματικά βγαλμένο μέσα από έναν φανταστικό κόσμο μαγισσών και νεράιδων αφού παραμένει σε μεγάλο βαθμό παρθένο με μόνο λιγοστές και πολύ ήπιες ανθρώπινες παρεμβάσεις σε κάποια σημεία του.
.
Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν, να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους αλλά και να απολαύσουν την ονομαστή ποταμίσια πέστροφα της περιοχής με συντροφιά την θέα του πλατανόδασους και το συνεχές κελάρυσμα των τρεχούμενων νερών τα οποία ανάβλυζαν μέσα από πολλές πηγές.
.
.
Στο σημείο αυτό το ΔΣ του Συλλόγου μας, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους τους γονείς αλλά και τους φίλους του Συλλόγου μας που συμμετείχαν με χαρά, ζωντάνια και άψογη διάθεση καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκδρομής μας!!
.
Και εις άλλα με υγεία!!
.
Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 8ου Δημοτικού Σχολείου