Επικάλυψη της ασφάλτου της Π. Π. Γερμανού με υλικό χρώματος κεραμιδί…

Γράφαμε πρόσφατα πως ενώ η μελέτη για τα έργα στην Π. Π. Γερμανού προέβλεπε πως το τμήμα της οδού αυτής από την οδό Δεληγιάννη έως την οδό Κρήτης θα επιστρώνονταν με ψυχρούς κυβόλιθους, το τμήμα από την οδό Δεληγιάννη έως την οδό Υψηλάντη ασφαλτοστρώθηκε.

Σημειώνουμε πως τα παραπάνω αναφέρονταν και στην τεχνική περιγραφή του έργου που αφορούσε μελέτη του δήμου του 2022.

Ο  δήμαρχος κ. Μίχος απαντώντας σε σχετική ερώτηση στο δημοτικό συμβούλιο υποστήριξε πως η μελέτη του έργου ήταν από το 2009, τότε που η συγκοινωνία δεν πέρναγε από το σημείο και σήμερα το βάρος των λεωφορείων θα κατάστρεφαν τους κυβόλιθους, πράγμα που οδήγησε στην αλλαγή επίστρωσης του δρόμου.

Τέλος πάντων το κομμάτι ασφαλτοστρώθηκε και εχθές συνεργείο ξεκίνησε την επικάλυψη της ασφάλτου με κάποιο υλικό χρώματος κεραμιδί που εμφανισιακά θυμίζει το ελαστικοειδές προϊόν που χρησιμοποιείται για τερέν  ανοικτών γηπέδων (μπάσκετ, βόλεϊ, χαντμπολ) αλλά δεν δείχνει να είναι κάτι τέτοιο.

Ίσως πάλι να περαστεί κι άλλο χέρι με κάποιο άλλο υλικό.

Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς υλικό είναι και ποια η χρησιμότητά του, αλλά σε λίγο χρονικό διάστημα θα πάψει να έχει την φρεσκάδα και την ένταση της απόχρωσης του χρώματος που επιλέχτηκε και εμφανίζει πρώτη μέρα, από τις καιρικές συνθήκες και τους τροχούς των οχημάτων…