8ο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα ΣΚΑΚΙ Δημοτικών Σχολείων των Δήμων Αιγάλεω-Χαϊδαρίου-Αγίας Βαρβάρας

Αξιότιμες κυρίες, αξιότιμοι κύριοι,

  Σας προωθούμε την προκήρυξη και το έντυπο δήλωσης βασικής σύνθεσης για το 8ο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα Δημοτικών Σχολείων των Δήμων Αιγάλεω-Χαϊδαρίου-Αγίας Βαρβάρας που διοργανώνουν ο Σκακιστικός Όμιλος Αιγάλεω, ο Δήμος Αιγάλεω και η Ένωση Γονέων Αιγάλεω με τη συνδρομή του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω.

  Το πρωτάθλημα θα λάβει χώρα το Σάββατο 1 Ιουνίου 2024, στις 4.30 μ.μ. στους χώρους του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αιγάλεω (Θηβών 341, έναντι γηπέδου Αιγάλεω, Χάρτης: https://maps.app.goo.gl/XV2igLbnZRikLiSM9).

  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα δημοτικά σχολεία των παραπάνω δήμων με μία ή δύο ομάδες. Mπορούν επίσης να συμμετάσχουν μέχρι 4 συνολικά ομάδες από σχολεία της περιοχής του Βοτανικού/Κεραμεικού και της Ακαδημίας Πλάτωνος. Όριο συμμετοχών 30 ομάδες.

  Τα σχολεία που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διοργάνωση θα πρέπει να στείλουν δήλωση συμμετοχής με e-mail μέχρι την Παρασκευή 31/5/2024 (στα e-mail: skaki.aegaleo@gmail.com και rigatos@sch.gr) και να δηλώσουν τη σύνθεσή τους στη φόρμα: https://forms.gle/AZCVPtGYHN73mJJb6. Οι ομάδες θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο των αγώνων στις 4.00 μ.μ. για να επιβεβαιώσουν την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους και να δηλώσουν τη σύνθεσή τους.

   Οι συνθέσεις των ομάδων θα είναι τετραμελείς (4 σκακιστές/τριες), ανεξαρτήτως τάξης και ανεξαρτήτως φύλου. Κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να δηλώσει επιπλέον έως και δύο αναπληρωματικούς. (Σημείωση: Κατά τη διάρκεια των αγώνων οι τέσσερις μαθητές κάθε ομάδας καθώς και οι αναπληρωματικοί μπορούν, αν επιθυμούν, να χρησιμοποιούν κοινές εμφανίσεις με τα διακριτικά του σχολείου που εκπροσωπούν και μόνον αυτά).

Μέχρι την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 οι ομάδες θα πρέπει:

α) να αποστείλουν το έντυπο της βασικής τους σύνθεσης υπογεγραμμένο από τον διευθυντή του σχολείου στα e-mail: skaki.aegaleo@gmail.com και rigatos@sch.gr

β) Να συμπληρώσουν τη βασική τους σύνθεση στη φόρμα (https://forms.gle/VEfRvjqThPDmGfKk8) Η βασική σύνθεσή αποτελείται από 4 έως 6 παίχτες. Σύμφωνα με αυτή κατατάσσονται οι σκακιστές σε κάθε γύρο. Η σειρά των σκακιέρων στη βασική σύνθεση δεν αλλάζει και ισχύει για όλο το πρωτάθλημα.

  Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και τη βοήθεια και παραμένουμε στη διάθεσή σας για όποια διευκρίνιση χρειαστείτε. Για κάθε ενημέρωση και πληροφορία που αφορά τις δραστηριότητες του σωματείου μπορείτε να επισκέπτεσθε το ιστολόγιο του σωματείου στη διεύθυνση: http://so-aigaleo.blogspot.gr ή να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με τα τηλέφωνα: 6906-569042 (κ. Κατρίτσης), 6972-214418 (κ. Ρηγάτος), 210-5910421 (εντευκτήριο Σ.Ο.Αιγάλεω, Ιερά Οδός & Σούτσου, Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (έναντι Εθνικής Τράπεζας)).

  Με εκτίμηση

  Το Δ.Σ. του Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω