Σε κλίμα αισιοδοξίας έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού περίπτερου του ΚΚΕ

.

Σε κλίμα αισιοδοξίας έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού περίπτερου του ΚΚΕ στο κεντρικό σημείο στη πλατεία Αγίας Ελεούσας στην Αγία Βαρβάρα, το απόγευμα του Σαββάτου, παρουσία πολλών δεκάδων μελών και φίλων του Κόμματος.

Χαιρετισμό απηύθυνε η Χριστίνα Σκαλούμπακα, υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ και πρόεδρος του ΔΣ της ομοσπονδίας γυναικών Ελλάδος.

Τόνισε πως η δυσαρέσκεια και η αγανάκτηση που αισθάνεται ο λαός μας για όσα ζει, πρέπει να αποτυπωθεί πολιτικά και στις κάλπες των ευρωεκλογών, αφού κάθε λαϊκό πρόβλημα έχει την υπογραφή της ΕΕ και τη συναίνεση των υπόλοιπων κομμάτων.

Όλα τα μέλη και φίλοι του ΚΚΕ είναι στη μάχη των εκλογών για να δώσουμε έναν πολύ μεγάλο αγώνα να βγει το ΚΚΕ πολύ πιο ισχυρό, μπροστάρης στους αγώνες όλων των προηγούμενων χρόνων έτσι να συνεχίσει.

Τις επόμενες ημέρες να φτάσει το ψηφοδέλτιο και το κάλεσμα για συσπείρωση και συμπόρευση με το ΚΚΕ παντού, σε κάθε γειτονιά της Αγίας Βαρβάρας, σε κάθε σπίτι!

Με ψήφο στο ΚΚΕ στις 9 Ιούνη να στείλουμε μια απάντηση, πρώτα απ΄ όλα στην κυβέρνηση της ΝΔ που μιλάει για σταθερότητα, καθώς και στα σοσιαλδημοκρατικά κόμματα που έχουμε την πείρα τι ρόλο έχουν παίξει τα προηγούμενα χρόνια και τώρα μας μιλάνε για το κράτος δικαίου, τη δημοκρατία, τις ευρωπαϊκές αξίες.

Δυνατό ΚΚΕ και εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις και εκεί που ανατρέπονται δηλαδή στο δρόμο του αγώνα.

Κ.Ο.Α.Β. του ΚΚΕ