Σύσκεψη υπό τον Αλ. Τσίπρα για τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο

newego_large_t_1101_54962973_type13145Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, με τη συμμετοχή των αρμόδιων υπουργών, σχετικά με τις τελευταίες ανησυχητικές εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου και την αναστολή όλων των πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών, θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στη σύσκεψη, θα συμμετέχουν ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Σταύρος Κοντονής, ο αναπληρωτής υπουργός, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ο αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Σημείωση ¨Π”: Ελπίζουμε να βρουν άκρη.

Πάντως την ανικανότητά τους, οι αρμόδιοι, να βρουν τους υπεύθυνους, δεν μπορεί να την πληρώνει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που έχει αφήσει τους υπόλοιπους πίσω με διαφορά.

Όταν λέμε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εννοούμε την ομάδα, τους οπαδούς και φίλους του ΘΡΥΛΟΥ.

Είναι σαν να απαγορευτεί η κυκλοφορία δικύκλων, επειδή σήμερα τα ξημερώματα επιβαίνοντες σε δίκυκλο πέταξαν χειροβομβίδα κατά της Γαλλικής Πρεσβείας και έως να βρεθούν οι υπεύθυνοι δεν πρέπει να κυκλοφορεί κανένα δίκυκλο.

Δεν πρέπει να αποκλείουμε πάντως την περίπτωση, η φωτιά στο σπίτι του αρχιδιαιτητή να μην έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο…

Ας δουν και αυτή την πιθανότητα οι αρμόδιοι…