“Η Παναγιά της Φωτιάς” του Σπύρου Πετρουλάκη,

argyroΑπό την παρουσίαση του βιβλίου:

“Η Παναγιά της Φωτιάς”

του Σπύρου Πετρουλάκη,

στην Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας

με τη στήριξη της Λέσχης Ανάγνωσης

του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, 7/11/2016.

Αργυρώ Χατζηπαναγιώτου

Σχετικά με την παρουσίαση του Βιβλίου, ο Δήμος έβγαλε το παρακάτω Δελτίο Τύπου:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, η παρουσίαση του βιβλίου του Σπύρου Πετρουλάκη «Η Παναγιά της Φωτιάς» από τη Λέσχη Ανάγνωσης Αγίας Βαρβάρας και την  Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας «Η Μεγαλόνησος».

Η  κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της Ένωσης Κρητών γέμισε με τη δύναμη των συναισθημάτων από την συγγραφέα Ευαγγελία Ευσταθίου, η οποία  παρουσίασε το βιβλίο αλλά και από την ηθοποιό Σοφία Γασπαρινάτου που ανάγνωσε αποσπάσματά του.

Το κοινό συνομίλησε με τον συγγραφέα, ο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε τους φορείς που διοργάνωσαν την εκδήλωση και το κοινό για την παρουσία του.

    Από το Γραφείο Τύπου

mmmmm

Επίσης η ‘Ενωση Κρητών της πόλης μας, εξέδωσε το παρακάτω Δελτίο Τύπου:

14972000_10209651150654550_1895197513_nΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, η παρουσίαση του βιβλίου του Σπύρου Πετρουλάκη «Η Παναγιά της Φωτιάς» από την Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας «Η Μεγαλόνησος» σε συνεργασία με τη Λέσχη Ανάγνωσης Αγίας Βαρβάρας. Η αίθουσα της Ένωσης γέμισε απο κόσμο που συνομίλησε με το συγγραφέα ο οποίος υπέγραψε τα αντίτυπα του έργου του ”Η Παναγιά της Φωτιάς”. 
Οι παρευβρισκόμενοι ήπιαν απο μία ρακή και γέυτηκαν διάφορες ελαφριές γεύσεις που είχαν ετοιμάσει οι γυναίκες της Ένωσης Κρητών κάτω απο τους ήχους της κρητικής λύρας. 
Τέλος, ευχαριστούμε τον Δήμο Αγίας Βαρβάρας για τη συνεργασία ενώ μας τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ: ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Γ.Καπλάνης, οι αντιδήμαρχοι Θ.Ντάβιος και Σ.Σαββίδης και ο δημοτικός σύμβουλος Μ.Γιάγκας.