Με ιδιαίτερη επιτυχία συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις για δεύτερη ημέρα, του 1ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ BASKETBALL

Με ιδιαίτερη επιτυχία συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις για δεύτερη ημέρα, του 1ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ BASKETBALL που διοργάνωσε η ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ της πόλης με την συμπαράσταση του δήμου, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Παρά τον δυνατό κατά περιόδους ήλιο και τη σχετική ζέστη οι συμμετέχοντες στους αγώνες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Ιδιαίτερο χειροκρότημα δέχθηκαν από τους παριστάμενους οι ομάδες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Αθλητών με Αμαξίδιο, οι οποίοι έδειξαν το μεγαλείο των ψυχικών αποθεμάτων που διαθέτουν.

Μακάρι τέτοιες εκδηλώσεις να γίνονταν συχνότερα στην πόλη μας, που τις έχει ανάγκη.

Στο τουρνουά συμμετείχαν επτά Δημοτικά Σχολεία, τρία Γυμνάσια και δύο Λύκεια της πόλης μας.

ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ομάδες Σχολείων, 250 μαθητές.

Επίσης 4 ομάδες της ΟΣΕΚΑ, δύο ομάδες Cheerleading και 12 Σύλλογοι Γονέων.

Οι δράσεις του ΤΟΥΡΝΟΥΑ διεξήχθησαν, στα γήπεδα των 3ου Γυμνασίου, 1ου Λυκείου και 8ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης μας.

Η  Ένωση Γονέων με ανακοίνωσή της ευχαριστεί την ΟΣΕΚΑ

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο, για τη συμμετοχή της στο Τουρνουά με τέσσερις ομάδες επίδειξης, οι οποίες διαγωνίστηκαν.
.
.
Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον εμβληματικό πρώην Αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος Μπάσκετ με Αμαξίδιο, Γιώργο Μακρή, που από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα μας και χάρη στη δική του σημαντική υποστήριξη καταφέραμε να δρομολογήσουμε, σε μεγάλο βαθμό, τη διοργάνωση.
.
Ευχαριστούμε τον παίχτη της Εθνικής Ελλάδος με Αμαξίδιο, Γιώργο Χαλδαίο που εκτός από το αγωνιστικό του παρόν, μας μετέφερε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά το παραολυμπιακό αγώνισμα Μπάσκετ με Αμαξίδιο στην Ελλάδα.
.
Και ευχαριστούμε για την παρουσία του στο Τουρνουά μας και τον Πρόεδρο της ΟΣΕΚΑ, κύριο Χρήστος Καλούδης.
.
Η παρουσία τους μας γέμισε υπερηφάνεια και χαρά!”
.

.

Επίσης στους χώρους που διεξάχθηκε το Τουρνουά, υπήρχαν Πασχαλινά παζάρια με είδη και δωράκια για το Πάσχα, από Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων της πόλης μας.

.

Πάντως ο δήμος θα μπορούσε να είχε βάψει τον τοίχο στο γήπεδο του Α ΛΥΚΕΙΟΥ και να μην φαίνονται τα συνθήματα που είναι γραμμένα σε αυτόν.