“‘Αναψαν για τα καλά τα αίματα” εξ αιτίας δημοσιεύματος Μίχου. Επικριτικότατος κατά Καπλάνη

%ce%bc%ce%b9%cf%87%ce%bf%cf%83-2016Απίστευτη τροπή έχει πάρει η αναδημοσίευση συνέντευξης που είχε δώσει στην εφημερίδα μας το 2014, ο π. Δήμαρχος της πόλης μας κ. Λάμπρος Μίχος.

Την αναδημοσίευση την έκανε εχθές ο ίδιος ο κ. Μίχος σε μία προσπάθεια να δώσει απαντήσεις σε όσους τον κατηγορούν για διάφορα πράγματα.

Πριν την αναδημοσίευση προηγείται πρόλογος του κ. Μίχου.

Το δημοσίευμα με τίτλο “Νέα παρέμβαση Μίχου στα κοινά, προκαλεί αντιδράσεις” το αναρτήσαμε στην ιστοσελίδα μας εχθές (28 Οκτωβρίου) και έως αυτή τη στιγμή το έχουν επισκεφθεί εκατοντάδες συμπολίτες μας, εκ των οποίων αρκετοί το σχολιάζουν μάλιστα.

Ορισμένα σχόλια είναι αποκαλυπτικά, όπως το σχόλιο του Δημοτικού Συμβούλου κ. Βασιλάκου και η απάντηση που παίρνει από τον κ. Τάκη Μπιτούνη.

Εκείνο όμως που είναι αιχμηρότερο όλων είναι η απάντηση του κ. Μίχου στην κ. Βαρβάρα Κλάδη. Για πρώτη φορά ο κ. Μίχος είναι τόσο επικριτικός και επιθετικός κατά του Δημάρχου της πόλης μας κ. Καπλάνη.

Παρακάτω  δημοσιεύουμε τον πρόλογο του κ. Μίχου και στη συνέχεια τα σχόλια που προαναφέραμε, με τη βεβαιότητα πως θα ακολουθήσουν κι άλλα…

Μίχος: “Τελευταία, εμφανίζονται στην Αγία Βαρβάρα κάποιοι όψιμοι τοπάρχες, πανάσχετοι, αλλά με πολύ θράσος και κακοήθεια, ψελλίζοντας, κατά παραγγελία, πως δήθεν χρεοκόπησα το δήμο κατά τη διάρκεια της δημαρχιακής μου θητείας. Θάπρεπε να τα αντιπαρέλθω, γιατί ο κόσμος γνωρίζει και να προκαλέσω να σταθούν στα «πεπραγμένα» της δικής τους θητείας, αλλά επειδή είναι φανερό ότι προσπαθούν να κατασκευάσουν άλλοθι για την προσωπική συνενοχή τους στην καταστροφή της πόλης μας και να δραπετεύσουν από τις ευθύνες τους πυροβολώντας πίσω τους, αναγκάζομαι να ξαναδημοσιεύσω αποσπάσματα παλιότερης συνέντευξής μου στην έγκριτη τοπική εφημερίδα «Προοδευτική»:”

basilakos

 

 

kladi