Ξεκίνησε το πρωί τη λειτουργία του στο κτήριο του ΟΤΕ στην Μεγ. Αλεξάνδρου, η υπηρεσία του Υπ. Μετανάστευσης

Ξεκίνησε σήμερα το πρωί, 4 Απριλίου 2024, τη λειτουργία του, η υπηρεσία του υπ. Μετανάστευσης στο κτήριο του ΟΤΕ στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, με τον χαρακτηριστικό τίτλο στην πινακίδα του “Κέντρο Λήψης Βιομετρικών Δεδομένων Αθηνών & Δυτικής Αττικής”.

Η εφημερίδα μας έγραφε σχετικά από τον περασμένο Φεβρουάριο, σύμφωνα με πληροφορίες που είχε, ενώ κάτοικοι της περιοχής συνεχίζουν να μαζεύουν υπογραφές σε κείμενο που δηλώνουν την αντίθεσή τους, στην λειτουργία τέτοιας υπηρεσίας.

Ο δήμαρχος κ. Μίχος απαντώντας δύο φορές σε ερώτημα του δημοτικού συμβούλου κ. Μιχάλη Φράγκου δήλωνε πως δεν είχε σχετική πληροφόρηση, σχετικά με το θέμα αυτό.

Από το πρωί σχηματίζονται ουρές μπροστά από το κτήριο και απέναντι από αυτό επί της Μεγάλου Αλεξάνδρου, μεταναστών προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

Ο δήμος πάντως εμφανίζεται ανενημέρωτος, αφού όπως είχε δηλώσει ο κ. Μίχος μόλις γνώριζε κάτι, θα ενημέρωνε στη συνέχεια το δημοτικό συμβούλιο.

Για να μην το πράξει στη συνεδρίαση του χθεσινού συμβούλιου, σημαίνει πως δεν γνώριζε τίποτα και το πληροφορείται από την εφημερίδα μας.

Ας ελπίσουμε πως όλα θα πάνε καλά και δεν θα υπάρξουν ζητήματα από τη προσέλευση σε καθημερινή βάση, εκατοντάδων ατόμων στο σημείο αυτό της πόλης μας.

Έως στιγμής πάντως, πρώτη ημέρα,  δεν έχει υπάρξει κάποιο πρόβλημα και η εξυπηρέτηση των μεταναστών γίνεται χωρίς προβλήματα.