Κλείνει η οδός Παπαφλέσσα λόγω έργων – Αντιδρομείται η οδός Κόδρου, έστω και με καθυστέρηση…

Τα έργα στην οδό Παπαφλέσσα ξεκίνησαν πριν δύο εβδομάδες, αλλά δεν υπήρξε πρόβλεψη για τα οχήματα που χρησιμοποιούν αυτόν τον δρόμο με κατεύθυνση τα Ριμινιτικά ή την πάνω Αγία Βαρβάρα, αφού ο κοντινότερος δρόμος προς αυτήν την κατεύθυνση είναι η οδός Ηπείρου.

“Γράφαμε από τις 22 Μαρτίου, πως υπήρξαν παράπονα από οδηγούς οχημάτων οι οποίοι έστριβαν από την Ελ. Βενιζέλου στην Παπαφλέσσα και αναγκάζονταν να βάλουν όπισθεν μετά από 100 μέτρα, αφού ο δρόμος ήταν κλειστός, για να βρεθούν πάλι στον κεντρικό μας δρόμο ή να στρίψουν αριστερά στην οδό Τροίας και μέσω της οδού Κόδρου, να βρεθούν πάλι στην Ελ. Βενιζέλου.

Θα ήταν προτιμότερο  να είχε κλείσει η οδός Παπαφλέσσα από τη συμβολή της με τον κεντρικό δρόμο της πόλης μας, όσο διαρκούσαν οι εργασίες” καταλήγαμε.

Μετά τη δυσάρεστη κατάσταση που δημιουργήθηκε και επισημάναμε, η Τεχνική υπηρεσία του δήμου αντιλαμβανόμενη το πρόβλημα που υπάρχει, προτείνει στη Δημοτική Επιτροπή να κλείσει την οδό Παπαφλέσσα, ενώ παράλληλα αναστρέφει την πορεία της οδού Κόδρου προς τα πάνω, αντί προς την Ελευθερίου Βενιζέλου.

Κάλιο αργά παρά ποτέ…