Στέφανος Κτιστάκης (πρόεδρος ΑΠΕ): “Σε αυτήν την πόλη όλοι μας έχουμε την ίδια καψούρα, την ΑΠΕ “Αγία Ελεούσα”

%ce%ba%cf%84%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%ba%ce%b7%cf%83-%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%86%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%83-%ce%b1%cf%80%ce%b5Κύριε Κτιστάκη, η Συνέλευση της ΑΠΕ ομόφωνα σας έδωσε το τιμόνι της ομάδας αυτή τη δύσκολη περίοδο για το σύλλογο. Ποιες είναι οι πρώτες κινήσεις που πρέπει να γίνουν ΤΩΡΑ, προκειμένου να αντιστραφεί η κακή παρουσία της ομάδας;

Καταρχήν σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνεται μέσω της εφημερίδας σας, να  αναφέρω περιλιπτικά τα σχέδια μας για την επόμενη ημέρα στην ομαδα μας την ΑΠΕ “Αγία Ελεούσα” και επίσης να ευχαριστήσω δημόσια τα μέλη και τους φίλους της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν μέσα απο μια πραγματικά πολιτισμένη συνέλευση.

Η ομαδα μας όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι πράγματι είναι σε μια δύσκολη κατάσταση η οποία όμως δεν είναι μη αναστρέψιμη και αυτό το λέω γνωρίζοντας το υλικό και τον προπονητή μας αρκετά καλά.

Αυτό που μας λείπει, εκτός απο κάποιες προσθήκες που θα κάνουμε άμεσα όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας σε συγκεκριμένες θέσεις, είναι η ηρεμία που θα έρθει στην ομαδα με την λύση στα διοικητικά θέματα.

Θέλω να επισημάνω ότι αποτελλεί προσωπικός μου στόχος αλλά και των υπολοίπων μελών της διοίκησης η επιστροφή του κόσμου μας κοντά στην ομάδα. ‘Ολοι χρειάζονται. Η ομαδα ανήκει στον κόσμο της ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ.

Πως το ιστορικό σωματείο της πόλης μας έφθασε σε αυτό το σημείο. Τι έφταιξε; Ποια είναι κατά τη γνώμη σας οι λόγοι που εφέτος παραπαίει η ομάδα;

Όσον αφορά τους λόγους για το κακό μας ξεκίνημα θα ήθελα να δώσουμε όλοι μας χρόνο σε μια ομάδα καινούργια (να θυμίσω έγιναν αρκετές μεταγραφές το καλοκαίρι) η οποία κάτω απο τις οδηγίες ενός αξιόλογου και έμπειρου προπονητή θα ανακάμψει σίγουρα.

Θα δέσει η ομάδα θα δέσουμε και εμείς γιατί πραγματικά σε αυτήν την πόλη όλοι μας έχουμε την ίδια καψούρα την ΑΠΕ “Αγία Ελεούσα”.

Ποιο είναι το μήνυμα που θέλετε να στείλετε στους κατοίκους της πόλης μας και ειδικότερα στους φίλους και μέλη της ΑΠΕ;

Θα ήθελα να κλείσω Καλώντας όλο τον κόσμο, δίπλα στο νέο ξεκίνημα της ομάδας. Θέλω να τους πω ότι δεν υπάρχουν αφεντικά και παρατρεχάμενοι πια. Εδώ κάθε θετική σκέψη για την ομαδα, κάθε θετική κίνηση που θα ακούγεται θα την περνούμε πολυ σοβαρά απ’ όπου και αν προέρχεται.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία των απόψεών μου, στην εφημερίδα σας “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ” κ. Βαμβακόπουλε.