Ράβε – ξύλωνε στον κόμβο Ηπείρου, Οδυσσέως και Σωκράτους – Εμείς τα γράφαμε εδώ και δύο εβδομάδες…

Εδώ και δύο εβδομάδες (13 Φεβρουαρίου) από την ημέρα που άρχισαν τα έργα κατασκευής του κόμβου στη συμβολή των οδών Οδυσσέως –  Σωκράτους και Ηπείρου,  γράφαμε πως υπάρχει πρόβλημα στη γωνία των δύο πρώτων οδών και ιδιαίτερα στη δεξιά στροφή, επειδή δεν είχε αφεθεί αρκετός χώρος (δρόμος).

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΑΣ ΤΡΙΤΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ:

Όταν τα γράφαμε, τα έργα δεν είχαν προχωρήσει αρκετά και επισημαίναμε το πρόβλημα ζητώντας από τους αρμόδιους του έργου, να  ξαναδούν την κατασκευή.

Δεν υπήρξε όμως καμία αντίδραση και το έργο συνεχίστηκε κανονικά με την κατασκευή και πλακόστρωση του τρίγωνου.

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου επανήλθαμε με φωτογραφίες στις οποίες φαίνονταν καθαρά τα ίχνη που είχαν αφήσει τροχοί οχήματος στο πλακόστρωτο τρίγωνο και την ποδιά του που ξηλώθηκε, στην προσπάθειά του να στρίψει δεξιά από την Οδυσσέως στην οδό Σωκράτους, επιβεβαιώνοντας τα όσα υποστηρίζαμε.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ:

Εχθές Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου κάτω από δυνατή βροχή συνεργείο ξήλωσε την μία πλευρά του τριγώνου, αυτή που εμπόδιζε και άνοιξε τον δρόμο περίπου ένα μέτρο.

Εάν οι αρμόδιοι του έργου μας είχαν ακούσει νωρίτερα, τότε θα είχε αποφευχθεί η κατασκευή και πλακόστρωση του τριγώνου, δεν θα είχαν σπαταληθεί υλικά και εργατοώρες και το έργο θα είχε ολοκληρωθεί σήμερα.

Κατά την άποψη μας πάντως το “λάθος” δεν έχει να κάνει με τον κατασκευαστή, ο οποίος προφανώς εφάρμοσε τα σχέδια που του έδωσαν και η εργασία του είναι καλή.

Εκτός του τριγώνου, το συνεργείο γκρέμισε επίσης και ένα κομμάτι από το φρεσκοκατασκευασμένο πεζοδρόμιο της οδού Ηπείρου, ανοίγοντας το δρόμο στη συμβολή του με την οδό Σωκράτους επίσης.

Τα έργα επιδιόρθωσης στο σημείο θα συνεχιστούν, διορθώνοντας το οφθαλμοφανάστατο πρόβλημα, το οποίο δυστυχώς δεν αντελήφθησαν έγκαιρα εκείνοι που θα έπρεπε, παρά  τις επισημάνσεις μας…