Ο Δήμαρχος περιμένει ενημέρωση, για να ενημερώσει το δημοτικό συμβούλιο, για το θέμα του κτηρίου του ΟΤΕ…

Περιμένει ενημέρωση από το αρμόδιο υπουργείο, σχετικά με το θέμα του κτηρίου του ΟΤΕ στην Μεγάλου Αλεξάνδρου και εάν τελικά θα εγκατασταθούν σε αυτό υπηρεσίες που αφορούν διαδικαστικά θέματα, σχετικά με την ανανέωση ή έκδοση καρτών διαμονής στη χώρα μας, μεταναστών από τρίτες χώρες, δήλωσε εχθές στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο Δήμαρχος κ. Λάμπρος Μίχος, απαντώντας σε ερώτηση του Δημοτικού Συμβούλου κ. Μιχάλη Φράγκου.

Ο κ. Φράγκου, ήταν ο μόνος που έθεσε ερώτημα για ένα θέμα που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα μας, για το οποίο συγκεντρώνονται υπογραφές από κατοίκους, πολύ σημαντικό για την πόλη μας και δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον ούτε υπό μορφή ερώτησης από κάποια παράταξη της αντιπολίτευσης.

Ο κ. Μίχος αρκέστηκε να δηλώσει πως πληροφορήθηκε το θέμα από τον κ. Φράγκου, ενώ υποστήριξε πως δεν γνωρίζει περί κειμένου στο οποίο συγκεντρώνονται υπογραφές, ούτε το περιεχόμενό του.

Ολοκληρώνοντας την απάντησή του ο κ. Δήμαρχος, δήλωσε στο σώμα πως μόλις έχει σχετική ενημέρωση, στη συνεχεία θα ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο…