Ανακοίνωση Ν.Δ. Αγίας Βαρβάρας: “Οξυγόνο για την Ελλάδα μας!”

%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7Οξυγόνο για την Ελλάδα μας!

Αγία Βαρβάρα 10/10/2016
Ανακοίνωση της ΔΗΜΤΟ Αγίας Βαρβάρας της Νέας Δημοκρατίας

Αγαπητά Μέλη και Φίλοι της μεγάλης φιλελεύθερης πατριωτικής κεντροδεξιάς παράταξης,

Καθώς εισερχόμαστε στην τελική περίοδο της διακυβερνήσεως Τσίπρα-Καμμένου είναι καλό να θυμηθούμε την πολιτική και ιδεολογική γραμμή που ακολουθεί όλος ο κομματικός μηχανισμός της ΝΔ μετά την άνοδο του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία του κόμματος και μετά το 10ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας:

1) Οξυγόνο για τη κοινωνία: το οξυγόνο της κοινωνίας είναι η ανάπτυξη. Είναι η επιχειρηματικότητα, η στήριξη του έντιμου και ευσυνείδητου επιχειρηματία, η απενοχοποίηση της έννοιας του κέρδους και της αμοιβής, η στήριξη της μικρομεσαίας επιχείρησης και του ελεύθερου επαγγελματία, η στήριξη της εργασίας και της αξίας της.

2) Οξυγόνο για τη νέα γενιά: Οξυγόνο στη νέα γενιά δίνει η διασφάλιση της δυνατότητας σε όλες και όλους, ανεξαρτήτως οικονομικής επιφάνειας, κοινωνικής τάξης, οικογενειακής καταβολής και ειδικών αναγκών, να διεκδικήσουν με ίσους όρους την επιτυχία και την καταξίωση στην ζωή τους.

3) Οξυγόνο για όλους τους πολίτες: οξυγόνο για τους πολίτες είναι οι πολλαπλές επιλογές. Η διασφάλιση ενός περιβάλλοντος μέσα στο οποίο το κάθε άτομο θα μπορεί να δραστηριοποιείται ελεύθερα και να αναπτύσσει τις ικανότητες του σε συνθήκες άμιλλας, ισονομίας και απόλυτης αξιοκρατίας. Πολλαπλές επιλογές προϋποθέτουν και ανοχή του διαφορετικού.

4) Οξυγόνο για την πολιτική: Η πολιτική δημιούργησε και συντηρεί το πρόβλημα και η πολιτική θα το λύσει. Οξυγόνο για την πολιτική είναι η ενεργή συμμετοχή των πολιτών στις αποφάσεις. Είναι σύγχρονα, ανοικτά, δημοκρατικά πολιτικά κόμματα αρχών και αξιών. Πολιτική είναι η “πράξη εις το όνομα της ομάδας για το καλό της”.

Αυτή την πολιτική και ιδεολογική γραμμή ακολουθεί πιστά και αταλάντευτα η νέα ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγίας Βαρβάρας της Νέας Δημοκρατίας με σκοπό να έρθει επιτέλους η στιγμή της λύτρωσης, τόσο για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες όσο και τους πολίτες της Αγίας Βαρβάρας.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Αγίας Βαρβάρας
Μανώλης Ζερβάκης
Τα μέλη της ΔΗΜΤΟ