Άγνωστοι γάζωσαν με πυροβόλο όπλο πρόσοψη καταστήματος στην Ελ. Βενιζέλου

.

Άγνωστοι γάζωσαν με πυροβόλο όπλο την πρόσοψη καταστήματος στην Ελ. Βενιζέλου, πλησίον της οδού Ηπείρου, εχθές τα ξημερώματα.

Εκτός από τη τζαμαρία που έγινε θρύψαλα, οι βολίδες άνοιξαν τρύπες και στο μεταλλικό ρολό του καταστήματος.

Η αστυνομία που καλέστηκε εξέτασε τον χώρο και θα στραφεί προς τις κάμερες ασφαλείας που έχουν γύρω καταστήματα σε μια προσπάθεια να βρει κάποιο στοιχείο που θα την οδηγήσει στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζουμε πως πέρσι στις 7 Φεβρουάριου, επίσης το ίδιο σκηνικό είχε συμβεί στο διπλανό κατάστημα με τον ίδιο τρόπο (πλαϊνή φωτο).

Με σφαίρες την ίδια ημέρα άγνωστοι είχαν γαζώσει κατοικία στην οδό Βόλου, με τους αστυνομικούς να μαζεύουν από τα παραπάνω σημεία 32 κάλυκες.

Επίσης στις 20 Φεβρουαρίου του 2023, άγνωστοι είχαν γαζώσει 4 κατοικίες στην οδό Σωκράτους και Χίου, λίγο πριν τις 8  το πρωί, με τις σφαίρες να διαπερνούν τις τζαμαρίες της.

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΕΡΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΜΒΑΝ

Πυροβολισμοί από καλάσνικοφ στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας Αττικής, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε σπίτια και καταστήματα, Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, λίγο μετά τις 07:30, μηχανή στην οποία επέβαιναν δύο άτομα σταμάτησε στην οδό Σωκράτους και ο συνεπιβάτης άρχισε να πυροβολεί με καλάσνικοφ. Προκλήθηκαν ζημιές σε τρεις μονοκατοικίες και μία πολυκατοικία, ενώ εντοπίστηκαν περισσότεροι από είκοσι κάλυκες. Αμέσως μετά, τα δύο άτομα έφυγαν με μεγάλη ταχύτητα από το σημείο.

(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)